Perjantai 05.09.2014

Ajanvarauskalenteri

Sääntökertausta: JÄTÄ EGO ETEISEEN

Tämä sääntö on harjoituksissa vallitsevan hyvän ja positiivisen ilmapiirin ylläpitämiseksi. Muistakaa hyvät ihmiset että me valmentajat olemme olemassa salilla sitä varten, että teidän kehityskaarenne on turvallinen (lue. Teknisesti oikeaoppinen) ja tehokas. Eli haluamme että te kehitytte! Jos sanomme jotain suoritustekniikan parantamiseen liittyvää korjausehdotusta niin SE EI OLE VITTUILUA vaan sitä, että me haluamme jotta urheilija/kuntoilija kehittyy! Kehittyminen tarkoittaa muutakin kuin isompaa hauista. Se tarkoittaa puhtaampaa ja tehokkaampaa liikettä joka mahdollistaa sitten loppupeleissä sen haban. Ja jos olet epävarma teetkö oikein mutta valmentaja ei just silloin seiso vieressä niin hihkaise meikäläiset paikalle. Tämä sääntökertaus siis siksi että porukka tietää mitä se tarkoittaa. Cheers! 🙂
__________
WOD

Find your Power Clean & Push Jerk 2rm in 15minutes
__
”Rahoi”

Complete as many rounds as possible in 12 minutes of:
24 inch Box Jump, 12 reps
95 pound Thruster, 6 reps
6 Bar-facing burpees

U.S. FBI Supervisory Special Agent Gregory J. Rahoi, 38, of Brookfield, Wisconsin, assigned to the Hostage Rescue Team, based in Quantico, Virginia, was killed on December 6, 2006, during a live-fire tactical training exercise at Fort A.P. Hill, near Bowling Green, Virginia. He is survived by his parents, Natalie and Richard, sister Teri, and fiancee Paula Paulk.

Jaa artikkeli

Kommentoi

*