Sunnuntai 12.10.2014

Ajanvarauskalenteri

Rest day
__________
Open-Gym 1000-1400
Open-Gym 1800-2000
__________
Huomenna aletaan sitten kyykkäämään toden teolla. Ohjelma kestää neljä viikkoa. Kyykyt kolme kertaa viikossa. Olen tehnyt kaikille ”kyykkykortit” johon merkataan omat treenit. Ajatuksena olisi, että keneltäkään ei jäisi treeniä tekemättä. On sula mahdottomuus ottaa 10×3 treenit jos kaksi aiempaa on jäänyt välistä. Jos päivän ohjelmassa on 10×3 mutta sinulla on tekemättä 7×5 niin teet sillä tunnilla 7×5. Todella yksinkertaista. Voit tehdä rästiin jääneen kyykkytreenin esim torstaina tai sunnuntaina. Jos et pääse treenaamaan aloituspäivänä eli maanantaina 13.10. niin voit tehdä ekat kyykyt jo tässä Open-Gymillä.

Alla olevasta linkistä voit ladata itsellesi kyykkykortin. Tulosta se mukaan treeneihin.

smolov_taulukko

Jaa artikkeli

Kommentoi

*