Barbell Club 2.02

Ajanvarauskalenteri

Jatkumona ensimmäiselle osalle BBC Vol 2. -painonnosto kurssi tarjoaa osallistujalleen jälleen rankempaa haastetta kun nostajan taidot ja kyvyt laitetaan tarkkojen silmien alla koetukselle. Kuukauden ja kahdeksan puolitoistatuntisen aikana osallistuja pääsee syventämään omia taitojaan ja osaamistaan painonnostossa sekä varmasti perehtymään hyvin siihen, mitä tarkoittaa kun painonnostoa harjoitetaan myös voimaharjoitteluna. BBC Vol. 2:n aikana nostaja pääsee haastamaan itseään sekä löytämään omia rajojaan nostamisen saralla – tekniikkaa unohtamatta.

Kurssin aikana osallistuja oppii mm.
⁃Tunnistamaan omia spesifejä ongelmakohtia painonnostossa
⁃Korjaamaan kaikki mahdolliset ongelmakohdat
⁃Vahvistamaan oikeaa liikemallia

Kurssi on luonteeltaan heti haastavamman puoleinen ja vaatii osallistujalta paljon. Pidäthän siis huolen, että olet käynyt ensimmäisen vaiheen läpi tai olet muuten hieman karaistuneempi painonnoston saralla. Aivan kokonaan oman onnensa nojaan nostajia ei kuitenkaan heitetä, sillä tarkoilla katseilla ja tiukoilla linjoilla varustettu valmentajapari Johanna Lehtonen ja Matti Knaapi luotsaavat nostajat kurssista läpi.  

Kurssilta muistoksi osallistuja saa itselleen ruhjeisten peukaloiden lisäksi kahden kuukauden mittaisen painonnosto-ohjelman, jossa pääset harjoittelemaan sekä soveltamaan kaikkea kurssilla opittua asiaa omalla kohdallasi.

Kurssi alkaa 23.10. ja päättyy 16.11.
Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin klo 1800-1930.

Hinta 140 euroa (opiskelijat 120 euroa)
Paikkoja 9/10

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Opiskelija

Jaa artikkeli

Kommentoi

*