Senior WOD

Ajanvarauskalenteri

SeniorWOD tunnit ovat tarkoitettu 65+ vuotiaille naisille ja miehille. SeniorWOD-tunneilla harjoittelu on toiminnallista harjoittelua, jolla pyritään parantamaan arkielämässä tarvittavia fyysisiä valmiuksia. Näitä ovat mm. kestävyys, liikkuvuus, tasapaino, koordinaatio ja voima. Tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti elämänlaatua. CrossFit-harjoitukset ovat aina muokattavissa kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille, joten SeniorWOD tuntien kautta kynnys astua mukaan on matalampi!

Harjoittelu toteutetaan pienryhmässä valmentajan ohjauksessa. SeniorWOD-tunteja on tarjolla kolmesti viikossa; maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 11:00-12:00. Tunnit rakentuvat WODin (Päivän harjoitus, Workout of the day) ympärille, joka on suunniteltu Senioreita varten. Harjoittelu alkaa lämmittelyllä, jossa elimistö valmistetaan varsinaiseen harjoitukseen. Lämmittelyn jälkeen teemme päivän voima/taitoharjoituksen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi levytangolla, käsipainoilla tai jollakin muulla välineellä tehtäviä harjoitteita. Voimaharjoittelu aloitetaan aina oikeiden ja turvallisten tekniikoiden opettelulla. Joskus taas harjoittelemme pelkästään voimisteluliikkeitä ja emme koske painoihin ollenkaan. Näiden jälkeen saatamme tehdä lyhyen tai pidemmän kuntopiirityyppisen METCON– (aineenvaihduntaa kiihdyttävä, metabolic conditioning) harjoituksen. Päivän pääharjoitukset ovat aina erilaisia, jotta kuormittaisimme vartaloa mahdollisimman monipuolisesti.

Ohjaajana toimii Anna Ollikainen ja hän on yksi CrossFit Kuopion valmentajista. Anna on valmistunut toukokuussa liikunnanohjaajaksi (AMK) sekä ohjauskokemusta CrossFitistä on kertynyt jo muutaman vuoden ajan. Liikunnanohjaajan opinnoissa Anna on mm. suorittanut VoiTas- valmentajasertifikaatin (Iäkkäiden voima- ja tasapainoharjoittelu) sekä opintoihin on kuulunut ohjausta Senioreiden kanssa.

UKK-instituutti (terveysliikunnan tutkimus- ja asiantuntijakeskus) suosittelee tekemässään liikuntapiirakassa 65+ vuotiaille miehille ja naisille kestävyyskunnon kehittämiseksi reipasta liikuntaa ainakin 2h 30min viikossa, joka tarkoittaa esimerkiksi reipasta kävelyä, sauvakävelyä, raskaita koti- ja pihatöitä. Vaihtoehtoisesti voi tehdä 1h 15min rasittavaa liikuntaa viikossa, joka tarkoittaa mm. hiihtoa, kuntopyöräilyä tai uintia. Tämän lisäksi tulisi tehdä vähintään 2 kertaa viikossa lihasvoimaa, tasapainoa ja notkeutta. Aloittamalla harjoittelun CrossFit Kuopion SeniorWOD-tunneilla täytät nämä suositukset hienosti!

Järjestämme lisää SeniorWOD-tutustumistunteja allaolevina päivinä klo 11-12:
Tiistai 2.1.
Maanantai 8.1.
Perjantai 12.1.
Maanantai 15.1.
Perjantai 19.1.
Maanantai 22.1.
Tiistai 23.1.
Maanantai 29.1.

Yllä mainitut tunnit ovat ilmaisia, jossa pääset tutustumaan SeniorWOD-tunteihimme. Tarvitset mukaan vain jumppavaatteet ja juomapullon! Tutustumistunneille voit ilmoittautua tästä linkistä. Sivusto pyytää sinua luomaan käyttäjätunnukset varauspalveluun, jotka tehtyäsi pääset varaamaan tunnin haluamaltasi päivältä.

Tervetuloa!

SeniorWOD ohjelmointimme alkaa perjantaina 02.02.2018. Voit ilmottautua ryhmiin allaolevan kaavakkeen kautta.

Voit valita Senior WOD jäsenyyden allaolevasta hinnastosta:

Senior WOD Jäsenyys – 1kk Laskutusväli:
* 80 EUR

Senior WOD Jäsenyys – 6kk Laskutusväli:
* 395 EUR (65,83 EUR/KK)

Senior WOD Jäsenyys – 12kk Laskutusväli:
* 690 EUR (57,50 EUR/KK)

ILMOITTAUTUMISEHDOT:

Painamalla ilmoittaudu painiketta, ilmoittautumalla kurssille sähköpostitse tai muulla tavoin hyväksyn alla mainitut ehdot:
1. CrossFit Kuopio/ GPP Kuopio Oy siirtää kurssi-, jäsen-, kertakorttti-  ym. laskutuksen, maksumuistuttelun ja perinnän Pappila Penkkala Group Oy:n hoidettavaksi alkeiskurssista alkaen.
2. CrossFit Kuopio/ GPP Kuopio Oy kerää ja tallentaa jäsenlomakkeessa ilmoittamasi henkilötiedot ja luovuttaa ne PPG Oy:lle laskutusta varten. CrossFit Kuopio käyttää tallennettuja jäsentietoja markkinointiin, valmentamiseen sekä harjoitteluun liittyviin toimintoihin. CrossFit Kuopio/ GPP Kuopio Oy ei luovuta tietoja kolmansille tahoille ellei nimenomaista suostumusta pyydetä erikseen.
3. Hyvityslaskusta veloitamme 4 euroa.
4. Kurssi laskutetaan kokonaisuudessaan pikaisesti ilmoittautumisen jälkeen ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä.
5. Ilmoittautuminen on SITOVA. Peruminen ehtojen nro.2 mukaan.
6. Sinun on luettava sekä hyväksyttävä vastuuvapauslauseke, salin säännöt ja ehdot.

Jos et ole saanut ilmoittautumiseesi vastausta viikon sisällä, ota yhteyttä puhelimitse sillä ilmoittautumisesi on saattanut mennä palveluntarjoajan johdosta roskapostiin.

Etu- ja Sukunimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Toimipaikka (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Syntymäaika pp/kk/vv (pakollinen)

Olen lukenut vastuuvapauslausekkeen sekä ehdot ja hyväksyn ne rastittamalla ruudun (pakollinen)

 

Lähteet:

UKK-instituutin terveysliikunta suositukset yli 65-vuotiaille:
http://www.ukkinstituutti.fi/liikuntapiirakka/liikuntapiirakka_yli_65-vuotiaille

Jaa artikkeli

Kommentoi

*