Barbell Club viikonloppukurssi

Ajanvarauskalenteri

CrossFit Kuopio Barbell Club uudistuu

Pitkään odotetut muutokset Barbell Club:n toimintaan ovat nyt käsillä ja muutokset ovat mitä hienoimpia. 

Barbell Club:n toimintaa laajennetaan ja suositun powerlifting osion lisäksi myös kovasti kaivatut ohjatut painonnostotunnit alkavat pyörimään CrossFit Kuopiolla säännöllisesti. 

Jatkossa voimanostoon keskittyvät Powerlifting tunnit tehdään ohjatusti open gymillä tiistaisin ja perjantaisin kello 1800-1930. 

Weightlifting, eli tempausta ja työntöä käsittelevät painonnostotunnit nostellaan maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 1800-1930. 

Ensimmäiset weightlifting tunnit alkavat viikolla 14, maanantaina 1.4. ja 3.4. Weightlifting -tunnit ovat avoimia kaikille BBC1 tai BBC2 -kurssin käynneille henkilöille. Powerlifting tunnit jatkuvat tuttuun tapaan avoimina kaikille CrossFit Kuopion jäsenille. 

Mikäli mielit mukaan painonnostotunneille, mutta BBC uupuu niin ei hätää, sillä kevään ensimmäinen BBC Weightlifting -workshop tarjotaankin heti kärkeen viikon 14 viikonlopulle 6.4. & 7.4. BBC -workshopin aikana opetellaan painonnoston perusteet tempauksen sekä työnnön saralta, sekä luodaan katsausta painonnostoa tukeviin osasuoritteisiin sekä apuliikkeisiin. Kurssi toimii täydellisenä ponnistuslautana painonnostoharjoittelun pariin, sillä ammattitaitoinen valmennus pitää huolen siitä, että pääset nostamaan heti oikein ja että saat parhaimman mahdollisen aloituksen painonnostoharjoittelun pariin. 

Kurssin kesto on 6 tuntia ja se jakautuu puoliksi lauantaille klo 13-16 sekä sunnuntaille klo 15-182 , jolloin molempina päivinä nostetaan 3 tuntia. Kurssin suorittamisen myötä sinulle avautuu mahdollisuus ohjattua Barbell Club:n painonnostotunneille. Kurssin hinta on 59€ ja ilmoittautumaan kurssille pääset täältä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Olen lukenut vastuuvapauslausekkeen sekä ehdot ja hyväksyn ne rastittamalla ruudun (pakollinen)

Jaa artikkeli

Kommentoi

*