Arki-iltaisin järjestettävä On-Ramp alkeiskurssi alkaa toukokuussa

Ajanvarauskalenteri

CrossFit On Ramp -kurssi muodostuu kolmesta harjoituskerrasta viikossa ja kestää neljä viikkoa, yhteensä 12 harjoituskertaa. Kurssilla käydään läpi olennaisimmat CrossFit:ssä käytetyt tekniikat ja jokainen harjoituskerta sisältää myös CrossFit-harjoituksen. Jo kuukauden kurssilla kunto- ja voimatasot nousevat aivan varmasti! Kurssi soveltuu kaikille kunto- ja osaamistasosta riippumatta. Kurssin jälkeen on edellytykset osallistua normaaleille CrossFit tunneille salillamme. On-Ramp kurssin hintaan kuuluu kurssia seuraavan kuukauden jäsenmaksu. Jäsenyys jatkuu 1-kk laskutusvälillä automaattisesti kurssiin kuuluvan kuukauden jälkeen ellei erikseen sovita. Jos haluat vaihtaa laskutusväliä tai irtisanoa jäsenyyden, se täytyy tehdä kurssiin kuuluvan jäsenyyskuukauden aikana.

Toukokuu 2019

On-Ramp #086 (06.-30.05.2019)
4/24 paikkaa vapaana

Harjoitusajat:
Maanantai klo 20-21
Keskiviikko klo 20-21
Torstai klo 20-21I

LUE HUOLELLISESTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA

ILMOITTAUTUMISEHDOT:

Painamalla ilmoittaudu painiketta, ilmoittautumalla kurssille sähköpostitse tai muulla tavoin hyväksyn alla mainitut ehdot:
1. CrossFit Kuopio/ GPP Kuopio Oy siirtää kurssi-, jäsen-, kertakorttti-  ym. laskutuksen, maksumuistuttelun ja perinnän Pappila Penkkala Group Oy:n hoidettavaksi alkeiskurssista alkaen.
2. CrossFit Kuopio/ GPP Kuopio Oy kerää ja tallentaa jäsenlomakkeessa ilmoittamasi henkilötiedot ja luovuttaa ne PPG Oy:lle laskutusta varten. CrossFit Kuopio käyttää tallennettuja jäsentietoja markkinointiin, valmentamiseen sekä harjoitteluun liittyviin toimintoihin. CrossFit Kuopio/ GPP Kuopio Oy ei luovuta tietoja kolmansille tahoille ellei nimenomaista suostumusta pyydetä erikseen.
3. Osallistuminen On-Ramp kurssille on peruttava viim. 14pv ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista emme tee muutoksia tai palauta osallistumismaksua.
4. Hyvityslaskusta veloitamme 4 euroa.
5. Kurssi laskutetaan kokonaisuudessaan pikaisesti ilmoittautumisen jälkeen ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä.
6. Ilmoittautuminen on SITOVA. Peruminen ehtojen nro.3 mukaan.
7. Ala-ikäinen ei voi ilmoittautua kursseille.
8. Sinun on luettava sekä hyväksyttävä vastuuvapauslauseke, salin säännöt ja ehdot.

Jos et ole saanut ilmoittautumiseesi vastausta viikon sisällä, ota yhteyttä puhelimitse sillä ilmoittautumisesi on saattanut mennä palveluntarjoajan johdosta roskapostiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Etu- ja Sukunimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Toimipaikka (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

On-Ramp kurssin numero (pakollinen)

Syntymäaika pp/kk/vv (pakollinen)

Olen lukenut vastuuvapauslausekkeen sekä ehdot ja hyväksyn ne rastittamalla ruudun (pakollinen)

Jaa artikkeli

Kommentoi

*