SPRING BREAK

Ajanvarauskalenteri

Spring Break on nyt täällä!

Spring Break on CrossFit Kuopion järjestämä toiminnallisen harjoittelun joukkuekilpailu, jossa yhdistyy joukkuekilpailu ja samalla CrossFit Kuopion yhteisön yhdessäolo sekä kesän alkamisen juhlistaminen.

Spring Break -tapahtuma kilpaillaan läpi CrossFit Kuopiolla lauantaina 11.5.2019 ja kisassa joukkueet mittelevät voimiaan yhteensä neljässä erilaisessa lajissa, jotka mittaavat joukkueen kuntoa hyvin laajalla skaalalla. Kisassa tullaan näkemään tehokasta joukkuetyöskentelyä, mutta samalla myös vahvaa yksilösuorittamista.

Pelkästä kilpailusta ei Spring Breakissa kuitenkaan ole kyse, vaan tapahtuman tarkoitus on myös tuoda ihmisiä lähemmäs toisiaan eikä katsojia täten ole unohdettu. Kilpailun ja kannustamisen vastapainoksi Spring Breakiin on järjestetty erilaista oheistoimintaa kuten minipelejä, yhteistyökumppaneiden myyntikojuja ja the arvonta.

Spring Break on tapahtumana yksi CrossFit Kuopion tärkeimpiä päiviä vuoden aikana ja taatusti näkemisen arvoinen. Ota siis suunta kohti Itkonniemeä ja saavu kevään parhaimpiin kekkereihin tulevana lauantaina CrossFit Kuopiolla.

Kilpailemaan tai katsomaan, joka tapauksessa erittäin lämpimästi tervetuloa!

AIKATAULU

8:45 Ovet auki
9:00 1.laji /1 lähtö- kaikki joukkueet
10:30 2. laji naiset
11:10 2.laji miehet

11:45- 12:45 Lounastauko

13:15 3. laji/lähtö 1
13:35 3.laji/lähtö 2
13:55 3.laji/lähtö 3
15:00 finaali/lähtö 1
15:20 finaali/lähtö 2
15: 40 finaali/lähtö 3

16:15 palkintojen jako

Kilpailujen päätyttyä heti palkintojen jaon jälkeen siirrytään niin ikään viihteelle. Etkot ovat salilla ja jatkot sitten myöhemmin illasta makasiiniravintola Albatrossissa.

Oheistoiminnat:

Oheistoimintana tämän vuoden Spring Breakista löytyy jälleen kerran arvonta. Legendaarisen statuksen saaneessa arvonnassa potit ovat korkealla ja pääpalkintona arvotaan vuoden jäsenyys CrossFit Kuopiolle! Viidellä eurolla saat yhden arvan ja kymmenellä eurolla saat kolme arpaa. Varaa mukaan käteistä!

Minipeleissä pääsette kokeilemaan tarkkuutta koripallon vapaaheitossa sekä hernepussin viskelyssä. Oman ja kaverin keskivartalon voi haastaa kilpasille ajastetussa L-istunnassa.

Oheismyynti:

Uusista treeni- tai vapaa-ajan vaatteista vastaa tänäkin vuonna suomalainen Népra, joka saapuu lauantaina pitämään pop up -myyntikojua CrossFit Kuopiolle. Nyt on hyvä tilaisuus päivittää harjoitus- ja casual -vaatteita, sillä hinnat ovat pop up -tyyliin hieman alemmat.

Näytteilleasettajana paikalla on myös Olvi. Kaljaa ei nyt ennen iltaa ole luvassa, mutta palauttavaa juomaa kylläkin, sillä Olvi tulee salille maistattamaan uutta proteiinijuomaansa, jota ei vielä kaupasta edes saa.

Jaa artikkeli

Kommentoi

*