CrossFit Kuopion Endurance: Juoksukoulu

Ajanvarauskalenteri

Monilla WODeilla ja kisoissakin haastetaan kestävyyttä ja hapenottokykyä. Juoksukuntoa parantamalla pystyt nostamaan tuloksia ja kierroksia myös CrossFit salilla. Lisäksi treeneissä saat kehitettyä liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja kehonhallintaa.
 
Juoksukoulu sisältää 6x 90min yhteistreenit, missä tavoitteena on kehittää tekniikkaa ja kuntoa mukavan rennossa porukassa. Olitpa aloittelija tai jo kokeneempi juoksija saat varmasti ideoita ja intoa juoksuusi näiden treenien myötä ja bonuksena mukavia juoksukavereita! Harjoitukset räätälöidään kaikkien oman kuntotason mukaan. Yhteydenpito whatsapp ryhmässä ja tarkemmat kokoontumiset lähempänä ajankohtaa. 
 
Lenkkarit jalkaan ja treenille!
 
Harjoitusajat, kokoontumispaikka ja teema:
6.6. klo: 18.00-19.30 Eino Leinon lähiliikuntapuisto, tekniikka 1 ja kuvaus
13.6. klo: 18.00-19.30 Kuopiolahden parkkipaikka, Nopeus
20.6. klo: 18.00-19.30 Valkeisen lampi, tekniikka 2/ vauhdin hallinta
27.6. klo: 18.00-19.30 Puijon portaat/polkujuoksu
4.7. klo:18.00-19.30 Puijon fresbeegolf, mäkivedot
11.6. klo: 18.00-19.30 Valkeisen lampi, testijuoksu
 
(teemojen järjestys voi vielä muuttua kurssin aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.)

Kurssin ohjaaja:

Olen Iida Elomaa ja oma lajitaustani löytyy yleisurheilun ja erityisesti pidemmän matkan juoksusta. Aloitin CrossFit:n, kun muutin Kuopioon ja hurahdin siihen täysin. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja työkokemusta löytyy monipuolisesti ympäri suomea pääsääntöisesti liikunnan-alalta. Tällä hetkellä olen töissä yleisurheiluseuran nuorisokoordinaattorina.
Huomasin CrossFit:ssä, miten paljon hyötyä on kestävyysjuoksusta myös tässä lajissa ja siitäpä idea sen valmentamiseen lähtikin. Olen pitänyt aiemmin monia juoksukouluja ja parasta niissä on, kun juoksua ”vihaava” harrastaja huomaa, miten siisti laji se onkaan! 😊

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Jaa artikkeli

Kommentoi

*