Ajanvaraus

Tällä sivulla on avattuna käytännöt ajanvaraukseen liittyen. Perehdythän ohjeisiin huolellisesti.

Tunnin varaaminen

Ajanvaraus CrossFit Kuopion WOD:lle tapahtuu Wodconnect:n kautta ja sitä varten tarvitset tunnukset Wodconnect:iin. Voit tehdä tunnukset sekä liittyä CrossFit Kuopion Wodconnect -sivulle alla olevasta linkistä:

Oheiselta sivulta pääset varaamaan itsellesi paikan haluamallesi tunnille, näet päivän harjoituksen sekä voit kirjata sen omaan harjoituspäiväkirjaasi. Samalla näet etusivun ”Announcement” -osiosta poikkeavat aikataulut, kuten juhlapyhien tunnit tai mahdollisesti perutut tunnit.

Varsinaista takarajaa tunnin varaamiselle ei ole, mutta tiettyjä ehtoja tuntien toteutumiselle on olemassa.

  • Toteutuakseen tunnilla on oltava vähintään kaksi (2) henkilöä ilmoittautuneena. Jos ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, tunti poistetaan Wodconnectista.
  • Arkiaamujen ensimmäisille tunneille (0630 ja 0730) sinun on ilmoittauduttava edeltävänä iltana ennen kello 2100. Esimerkiksi: jos haluat osallistua torstaiaamun 0630 -tunnille, niin kyseiselle tunnille sinun on ilmoittauduttavana viimeistään keskiviikkoiltana kello 2100 mennessä. Muina tunteina tai viikonloppuisin takaraja tunnin varaamiselle on yksi tunti.
  • ”Weightlifting” -tunnit ovat toistaiseksi vielä varattuina Weightlifting Workshop:n käynneille ihmisille. Mikäli painonnostoharjoittelu kiinnostaa erityisen paljon, niin olethan yhteydessä info@crossfitkuopio.com

Ajanvarauksen peruminen

Tunnille varatun ajan voit perua vähintään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Sen jälkeen osallistumista tunnille ei voi enää perua, vaan varattua aikaa pidetään sitovana. Kunnioitathan tätä, sillä erityisesti arki-iltapäivät ovat suosittuja tunteja ja jonossa on usein innokkaita harjoittelijoita.

Mikäli jätät saapumatta tunnille, jolle olet varannut paikan, merkitään saapumatta jättäminen ylös. Kolmesta missatusta tunnista lähetetään 60€ lasku.

Force Majeure -tilanteet

Joskus elämä tulee ihan oikeasti vastaan ja isosti. Tulee niin sanottu ”Force Majeure”

Tällöin kyseessä on tilanne, jolloin tunnille pääseminen on estynyt jostakin täysin itsestä riippumattomasta syystä. Kyseessä voi olla esimerkiksi äkillinen sairaskohtaus tai onnettomuus.

Force majeureksi ei lasketa tilannetta, jossa tunnille ei päästy ruuhkan, kelin tai ylitöiden takia.

Jos estyt pääsemästä tunnille tällaisen syyn takia, niin tee tapahtuneesta kirjallinen selvitys oheisen kaavakkeen kautta. Tällöin asia voidaan käsitellä ja päätetään oliko kyseessä force majeure. Jos todetaan, että tunnille pääseminen on estynyt erityisen painavasta syystä, niin silloin merkintää missatusta tunnista ei luonnollisesti merkitä.

Tunnilta myöhästymisen syy: