CrossFit Kuopio Performance Diet

cfk_performance-diet_kansikuva_edit

Tuotekuvaus

Kertaluontoinen, 80€

CrossFit Kuopio Performance Diet -ohjelma on ravintovalmennus, jossa tavoite on optimoida ruokavalio saamaan itsestäsi paras tulos irti.

CrossFit Kuopio Performance Diet -ohjelmassa saat käyttöösi oman henkilökohtaisen taulukkomallin, joka kertoo sinulle optimaaliset määrät ruokaa tukemaan harjoittelua. Malli kertoo sinulle selkeästi mitä sinun pitäisi syödä, milloin ja kuinka paljon. Sen lisäksi malli toimii hyvin apukeinona sen suhteen kuinka voit itse rakentaa itsellesi tasapainoisen ruokavalion harjoittelun tueksi ja hyvinvointia edistämään. Ohjelma perustuu viitearvojen mukaisiin makroravinto määriin sekä ajoitukseen unen ja harjoittelun ympärillä. Tämän takia ohjelma sopii kaikille erityisruokavaliota noudattaville sekä vuorotyöläisille.

CrossFit Kuopio Performance Diet -ohjelmassa pääset myös osaksi suljettua ryhmää facebookissa. Tätä ryhmää käytetään palstana ohjelmasta puhumiseen. Siellä pääset esimerkiksi jakamaan kokemuksia muiden kanssa, esittämään kysymyksiä ohjelmaan liittyen ja saat ensikäden tietoa ja vinkkejä ohjelman tekijöiltä sekä muilta suorittajilta.

Tilaa oma ohjelmasi alla olevalla kaavakkeella

HUOM! Tilauksen käsittelyyn menee viikonpäivästä riippuen enintään 48h. Toistaiseksi voimassa vain CrossFit Kuopion jäsenille.

*Pakollinen kenttä

Ehdot:
1. Sitoudun maksamaan CrossFit Kuopio Performance Diet -ohjelman eräpäivänä saatuani laskun sähköpostitse.
2. CrossFit Kuopio Performance Diet- ohjelmalla ei ole palautusoikeutta.
3. Käyttäjän tulee itse arvioida CrossFit Kuopio Performance Diet -ohjelmassa tai käyttäjälle muutoin ohjelman puitteissa annettujen - erityisesti liikuntaan ja ruokavalioon - liittyvien tietojen soveltuvuutta käyttäjälle, ottaen huomioon muun muassa käyttäjän terveydentilan, fyysiset ominaisuudet sekä muut henkilökohtaiset olosuhteet.
4. Ymmärrän, että ohjelma perustuu laskennallisiin viitearvoihin ja kyseessä on ryhmävalmennus.
5. Jos sinulla on jokin ravitsemukseen tai aineenvaihduntaan liittyvä häiriö tai epäilys siitä, niin keskustele asiasta lääkärisi kanssa ennen ohjelman aloittamista.
6. Käyttäjä hyväksyy sen, että CrossFit Kuopio Performance Diet- ohjelmaa ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla.
7. CrossFit Kuopio varaa oikeuden muutoksiin ohjelmassa.