Lauantai 11.08.2012

Ajanvarauskalenteri

Lepo
______
Technique 1000, Open-Gym 11-13.
______

Aikataulua ja ohjeistusta ensi lauantain illanviettotapahtumaan:
Ensimmäinen WOD starttaa 1200 Vänärin kentältä jonne varaudut juoksutamineissa (varaudu myös sateeseen, sitä on tullu pari kertaa tänä suvena). Tämän jälkeen siirtyminen omilla kulkineilla Itkonniemelle jossa jatketaan klo 1400 tekniikkapainotteisemmalla setillä. Viimeinen WOD alkaa klo 1530. Tämän jälkeen on mahdollista käydä aikaa vastaan saunassa. Ville, Matti ja Lauri kuskaavat porukkaa mökille muutamia rundeja heti WODin jälkeen. Jos jollakin on halukkuutta toimia autoineen ekstrakuljettana mökille päin niin apu on tervetullutta. Varatkaa mukaanne omat juotavanne plus kaikki kamppeet jotka tarvitsette illanviettoon. Suositeltavaa on myös ottaa mukaan evästä päivän ajaksi. Treenin jälkeen ei ole aikaa lähteä käymään enää kotona (eikä kaupassa). Varustenyssäkän voi jättää sitten sinne mökille josta ne kuskaillaan salille sunnuntaina.

Jaa artikkeli

Kommentoi

*