Keskiviikko 19.06.2013

Ajanvarauskalenteri

WOD

WAVE 3: ME LOWER

Box Squat 5rm
AMRAP @ 80%
__
GHR/GM 3×10
__
Butcher sprints 10x40m HEAVY & FAST. Rest as needed.
______
Uudet t-paidat tilattavana. Reeniin ja vapaa-aikaan! Tunnusta väriä!
Miesten paita malliltaan: Continental Men’s Bamboo Viscose T-shirt.
Bambu Rayon on nopesti vallannut markkinoita. Materiaali joka on kudottu Bambu Rayonista on kevyt, lähes kuultava ja selkeästi pehmeämpi kuin puuvilla. Se tuntuu iholla silkiltä mutta on silkkiin verrattuna konepestävä. Bambu on hengittävä ja antibakteerinen.
Paita on ekologisesti tuotettu luomutuote. Tarkemmat tiedot ekologisuudesta tästä linkistä.

Paita tulee olemaan musta ja painatus tulee harmaalla. Painatus ei tule olemaan perinteinen kohopainatus, vaan ns. Discharge print jolloin painatus ei tunnu paidassa.
Discharge Ink on uudenlainen painoväri, joka poistaa tekstiilin alkuperäisen värin. Painatus ei jätä tekstiilin pintaan kalvoa, joten se haalistu eikä halkeile rajussakaan venytyksessä. Discharge Inkillä painetut isot väripinnat ovat miellyttäviä päällä eivätkä hiosta kuten tavallisilla väreillä painetut. Discharge Ink antaa paidalle ns. vintage vaikutelman.

Miesten paidan malli:

Naisten t-paidan malli:

Naisille on myös tarjolla toppi:

Topin materiaali 100% kammattu puuvilla, 2×1 Rib 240g/7.2oz

Neulos on korkealaatuista Turkin Egean-alueen puuvillaa. Laadukas ja pitkä puuvillakuitu on tunnettu imukyvystä, pehmeydestä ja puhtaasta valkoisesta väristä. Paikalliset maanviljelijät ovat poimineet puuvillan huolellisesti käsin, jolloin puuvillan korkea laatu ja puhtaus säilyy.

Tuote sai alkunsa puuvillatehtaalla Egeanmeren alueella Turkissa, jossa puuvillakuitu on kehrätty Ribbi-neulokseksi. Tehtaalla on Öko-Tex 100-standardi -sertifikointi sekä ISO 14001-sertifikointi.

T-paidan valmistaja on englantilainen Continental Clothing Company Ltd, joka on Fair Wear Foundationin jäsen. FWF varmistaa työntekijöiden hyvinvoinnin koko tuotantoketjussa. CCC Ltd on myös Enviromental Justice Foundationin jäsen. Tämän lisäksi CCC Ltd on palkittu Ethical Corporation -palkinnolla. Continental Clothing Company Ltd on hiilineutraali yritys.

Painatukset tulevat olemaan samanlaiset kuten allaolevassa hupparissa.
IMG_0208
Eteen tulee rintapieleen pienempi logo ja oikeaan kylkeen teksti ATHLETE pystysuoraan.

Hinta 29 euroa.
Tilauskaavake tulee salin seinälle! Tilaa vaikka useampi kappale. Näitä ei oteta hyllyyn.

Tarkistakaa omat kokonne maahantuojan sivuilta:
Miesten t-paita
Naisten t-paita
Naisten toppi
______
HUOM! ADVANCED TUNTI NORMAALISTI KLO 1530 VAIKKEI SITÄ ÄÄNESTYKSESSÄ OLE.


______
IMG_5135

Jaa artikkeli

Kommentoi

*