Keskiviikko 07.08.2013

Ajanvarauskalenteri

WOD

Max Effort: Lower

Overhead Squat 2rm
AMRAP @ 70% 2rm
__

9-7-5 Deadlift 140/90 (60%)
21-15-9 Box Jump 30/24

______
Asiaa laskutuksesta

Muistutamme nyt teille kaikille mieleen käytännön asioita mitä on jo On-Rampilla teille kaikille kerrottu ennen jäsenyyden valintaa ja lukee selkeästi myös aikataulu ja hinnasto sivulla. Mielestämme olemme aina parhaamme mukaan joustaneet niin, että teille treenaajille on saatu paras mahdollinen vaihtoehto joten toivoisimme, että tämän takia hoidatte myös oman osuutenne ns. “sääntöjen mukaan”.

– Hoitakaa laskunne ajallaan, treenimaksu on maksu siinä missä kaikki muutkin laskut. Jos et jostain syystä pysty hoitamaan laskua eräpäivään mennessä, ilmoittakaa siitä meille ETUKÄTEEN. (Jotkut ovat näin tehnytkin, kiitos siitä!) Tälläkin hetkellä palvelusta löytyy aika monta laskua joista eräpäivät ovat paukkuneet…

– Jos ette aio enää treenata meillä tai haluatte jättää kuukauden väliin, ILMOITTAKAA SIITÄ ETUKÄTEEN kuluvan laskutuskauden aikana SÄHKÖPOSTILLA (crossfitkuopio@gmail.com), viimeistään ennen 25pv! Emme ole ajatustenlukijoita, joten emme voi millään tietää milloin aiot lopettaa tai jättää kuukauden-kaksi väliin. Ja ilmoittakaa tästä ennen kuin teille on lähtenyt jo seuraavan kuukauden lasku. Ei niin, että huomaatte laskun jo tultua, että aiottekin pitää tauon. Näitä laskuja ei enää voida perua, koska laskutus on ulkoistettu Anders Manager Oy:lle. Jäsenyys tarkoittaa AINA automaattilaskutusta joka on voimassa niin kauan kunnes se asiakkaan toimesta sähköpostitse perutaan ja se peruminen täytyy tehdä kuluvan laskutuskauden aikana ennen 25pv.

– Muistakaa päivittää osoitetietonne, koska laskut tulevat vanhanaikaisesti kirjeessä kotiin.
– Kaikki tällaiset tärkeät asiat tulee ilmoittaa KIRJALLISESTI sähköpostilla.

Jatketaan tästä eteenpäin edellämainittujen pelisääntöjen mukaan. Edelleen, haluamme että löydämme teille sopivimman vaihtoehdon niin että treenaaminen teille saadaan järjestettyä. Mutta jotta pystyisimme olemaan joustavia, täytyy myös teidän hoitaa oma osuutenne.

– Ville
______


______
IMG_6694

Jaa artikkeli

Kommentoi

*