Sunnuntai 11.08.2013

Ajanvarauskalenteri

Lepo
______
Huom! Sali on kiinni Karjalan Kovin-kisojen aikaan. Perjantaina 16.8. vain aamutreenit jonka jälkeen kilpailijat ja kannustusjoukot siirtyvät kohti Lappeenrantaa.

______
Voimistelu workshop

Workshopin vetäjänä toimii Reebok CrossFit 33100:n valmentaja Hannu Pajari. Hannu on CrossFit Gymnastics valmentaja ja hänen oma urheilutaustansa sisältää CrossFitin lisäksi breakdancea sekä telinevoimistelua. Tämä monipuolinen tausta kehonpainoliikkeiden saralla antaa hänelle ainutlaatuisen näkemyksen näihin liikkeisiin ja niiden olennaisiin yksityiskohtiin CrossFitin kannalta. Workshopin tarkoituksena on kehittää osallistujien voimistelutaitoja CrossFitin näkökulmasta katsottuna tärkeissä liikkeissä. Erityishuomiota puhtaan liiketekniikan lisäksi kiinnitetään liikkeiden taloudellisuuteen. Liikkeet jotka kurssilla käydään läpi ovat – Hollow position/Hollow rock – Punnerrus/ Rengasdippi – HSPU – Pistoolikyykky – Leuanveto – Toes 2 bar Kaikkiin näihin liikkeisiin käydään progressiot läpi sekä kippitekniikat rengasdipille, HSPU:lle, leuanvedolle ja T2B:lle. Workshop on tarkoitettu kaikille CrossFittaajille, jotka haluavat kehittää voimistelullisia taitojaan ja siitä on varmasti hyötyä kaikentasoisille harrastajille sekä killpailijoille. Päivän kesto on noin 5 h johon sisältyy lounastauko. Maksimi osallistujamäärä on 15 henkeä ja kurssi järjestetään jos minimissään 10 henkeä ilmoittautuu.

Päivämäärä Lauantai 7.9. Hinta 60 euroa.

Paikan voi varata maksamalla kurssimaksun tilille: Group Intelligentia Oy FI85 8000 1070 9520 81 ja viestikenttään Voimistelu Kuopio 7.9 sekä oma nimi.
Lisätiedot hannu.pajari@crossfit33100.com
______
Open-Gym 1100-1400
______

Jaa artikkeli

Kommentoi

*