Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen treeneihin

Ajanvarauskalenteri

On-Rampin päättäneet!

Tässä ohjeet miten rekisteröidytte sivuillemme ja varaatte tunnit. Tämän lisäksi suosittelemme, että rekisteröidyt WODconnect palveluun oikealla puolella olevasta linkistä. Meillä on myös Facebookissa oma ryhmä johon myös toivomme sinun liittyvän. Siihen pitää saada kutsu, joten lisätkää FB:ssä joko minut (Ville), Lari Vihantola, Emilia Kärkkäinen tai vaikka kaikki kolme kaveriksi niin saat kutsun ryhmään.

ILMOITTAUTUMINEN TREENEIHIN. STEP BY STEP. Rekisteröitymisen jälkeen.

Klikkaa kohtaa ajanvaraus, joka vie sinut kalenterinäkymään. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, niin klikkaa tästä
Kuvankaappaus 2013-8-19 kello 8.42.23

Klikkaa seuraavaksi kalenterinäkymästä WOD aika johon ilmoittaudut. Suosittelemme, että ilmoittaudut MAX kahdelle tunnille kerrallaan (ei siis koko viikoksi). Varminta on tietty, että ilmoittaudut tunnille edeltävänä iltana tai samana päivänä. Koska jos et muista perua niin tulee satikutia.
Kuvankaappaus 2013-8-19 kello 8.44.19

Tämän jälkeen järjestelmä pyytää sinua syöttämään omat tietosi ja vahvistuskoodin.
Kuvankaappaus 2013-8-19 kello 8.44.45

Kun olet saanut syötettyä vahvistuskoodin OIKEIN ja painettuasi LÄHETÄ VARAUS painiketta, niin tulos on tämä
Kuvankaappaus 2013-8-19 kello 8.45.18

Jaa artikkeli

Kommentoi

*