Lauantai 16.11.2013

Ajanvarauskalenteri

TUOKAA HYPPYNARURAHAT MAHD. PIAN!
__________

Pikkujoulujumppailut klo 1400 alkaen.

Lajien nimet:

1. Tilipitappi
2. Lumi teki enkelin eteiseen
3. Pukinkontti

Lajit suoritetaan joukkueina! Joukkueet jaetaan salilla Villen ja Matin toimesta.

Lajien suorittamisen jälkeen, eli noin klo 18 siirtyminen Tiukanlinnaan (http://www.kattama.fi/uploads/Kattama_kartta_tulostus.pdf) jossa ensin saunat (naiset eka), sitten syömät ja yhdessäoloa. Ruokailu n. klo 20.

Tuossa oli vielä muutamalla henkilöllä pikkujoulut maksamatta. Jos rahoja ei tule lauantaihin klo 14 mennessä, voimme olettaa että maksamatta jättänyt on mukana Tiukanlinnan siivoustalkoissa sunnuntaina. Sekään ei ole missään nimessä huono homma 🙂

Reput ym. nyssäkät kulkeutuvat sunnuntaina Tiukalta salille, josta ne voi korjata talteen maanantaista alkaen.

IMG_8429

Jaa artikkeli

Kommentoi

*