Sunnuntai 19.01.2014

Ajanvarauskalenteri

WOD

Bench-/Floor Press 3×3
AMRAP @ 80% 3rm
__
21-15-9 reps for time of:
L-Pull Ups
Ring Push-Ups
__________

banner_black
Huipputuotteet nyt salilta. Suunniteltu nimenomaan lajiamme silmälläpitäen.

BC_Recovery-500x500

PROGENEX Recovery nautitaan 30 minuutin sisällä harjoituksen päättymisestä. Recovery sisältää parasta markkinolla olevaa hydrosyloitua Heraproteiini-isolaattia, joka imeytyy välittömästi verenkiertoon nauttimisen jälkeen. Tällä on todettu olevan ratkaiseva merkitys palautumisessa.

KAIKKI PROTEIINIT EIVÄT OLE YHDENVERTAISIA.
”How much better do athletes perform with PROGENEX Recovery? A university clinical trial demonstrated that athletes who consumed whey protein hydrolysate post workout not only recovered faster, they recovered stronger, than athletes who consumed water or a generic whey protein isolate.”
Referenssit

BC_MoreMuscle-500x500

Nosta enemmän. Rakenna enemmän. Polta enemmän.
PROGENEX More Muscle sisältää 20% enemmän haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja leusiinia kuin tavanomainen heraproteiini-isolaatti. More Muscle on tarkkaan kalibroitu yhdiste jota ei pysty itse simuloimaan vain lisäämällä haaraketjuisia aminohappoja ja leusiinia proteiinijuomaan. More Muscle suositellaan nautittavaksi tyhjään vatsaan ensimmäisenä aamulla, sekä toimii myös välipalana päivän aikana.

NOSTA ENEMMÄN: More Muscle vaikuttaa tyypin II lihassoluihin tuoden niihin kokoa ja voimaa
RAKENNA ENEMMÄN: More Muscle ruokkii lihasta, ei rasvakudosta, joka auttaa sinua saavuttamaan sen kehonkoostumuksen mitä tavoittelet
POLTA ENEMMÄN: More Muscle kiihdyttää aineenvaihduntaa, jotta kulutat enemmän energiaa. Jopa harjoittelun jälkeen.

Hinnat:
Recovery (30 annosta) 59 euroa
More Muscle (30 annosta) 69 euroa

Näyttökuva 2014-1-17 kello 7.28.13

Molemmat yhdessä 124 euroa

Jaa artikkeli

Kommentoi

*