Perjantai 27.03.2015

Ajanvarauskalenteri

Muutto lähenee! Alustava muuttopäivä olisi lauantai 30.05.2015 ja toivommenkin että mahdollisimman moni pystyisi kantamaan kortensa kekoon muuttoapuna. Kannettavaa on paljon, mutta kun porukkaa tulisi myös paljon niin muutto sujuu nopeasti ja vaivatta. Ei tarvitsisi pitää salia kiinni yhtään päivää. Järjestellään siihen iltaan kesäkauden avajaiset samaan syssyyn, eli sauna varataan talkoiden päälle!
Tässä kaikessa on vielä pieni epävarmuus ja se on uusi ilmanvaihtokone jonka toimitusaika selviää kahden viikon sisällä. Kuitenkin pitivät Lemminkäisellä melko luotettavana tuota ajankohtaa. Laitan ajanvaraukseen ilmoittautumisen talkoisiin plus illanviettoon pian.

Julkaisemme myös pian kesän On-Ramp kurssit joissa tuntuva AVAJAISTARJOUS! Myös isommat avajaiskekkerit tulossa kesäkuussa joissa luvassa kokopäivän kestävät tutustumiset ym ym ym ym…
__________

WOD

Hatch WK11 DAY2

Back Squat
5 @ 60%
5 @ 65%
5 @ 70%
5 @ 70%

Front Squat
5 @ 60%
5 @ 70%
5 @ 75%
5 @ 80%

Jaa artikkeli

Kommentoi

*