Torstai 29.09.2016

Ajanvarauskalenteri

Muistakaa rakkaat ihmiset kerrata salin säännöt. Muistetaan korjata välineet omille paikoilleen treenin jälkeen sekä huolestetaan myös omat tavarat lähtiessä mukaan (vaatteet, juomapullot…). Teippinöttösiä/räkäpapereita ja muita roskia varten muistutan ystävällisimmin, että meillä on roskakori olemassa.
Eteiseen uusattiin nyt löytötavarakori jonnekka löytötavarat kuskataan joka päivä. Kuun ensimmäisenä päivänä tämä laari tyhjennetään isompaan mustaan laariin mikä löytyy ulko-oven vierestä. Siitä kamat lähtee seuraavaksi kaatopaikalle. Pidetään yhdessä sali siistinä niin kaikilla on kivempaa, kiitos 🙂

T: Koutsit
___________

WOD

Tempo back squat 3 x 4. (3:1:X) AHAP.
___

For time:

50 front squats 40/30kg
200 DUs
50 front squats 40/30kg

Jaa artikkeli

Kommentoi

*