Perjantai 24.02.2017

Ajanvarauskalenteri

Infopläjäys Openien suhteen.

Päätimme siirtää Openin teon salilla perjantailta lauantaille. Syynä tälle on se, että tehtävä laji julkaistaan vasta torstain ja perjantain välisenä yönä, mikä aiheuttaa ongelmia mm. tuntisuunnitelman tekemiseen ja yleiseen flow:n

Sarjoja Openissa on tyypillisesti “avoin”, “skaalattu”, “Masters” jne. joten variaatio harjoituksesta löytyy varmasti jokaiselle tekijälle. Mikäli päätät olla osallistumatta Openeihin, niin se on ihan ok. Voit tulla ihan normaalisti tekemään päivän treenin ja olla murehtimatta mistään.

Jos kuitenkin (ja toivottavasti) osallistut Openiin, tarvitsee sinun tuomaroida oma suorituksesi. Salilla tämä tapahtuu käytännössä niin, että lajit suoritetaan parin kanssa toisen tuomaroidessa toisen suoritusta ja päinvastoin. Jos teet virallista suoritusta, jonka syötät sivuille, niin pidä etukäteen huoli siitä, että sinulla on kaveri tuomaroimassa. Tulosta syöttäessä laitat tuomariksi kunkin päivän ohjaajan nimen. Kaikki vaadittavat variaatiot, liikkeet ja niiden standardit käydään läpi ennen lajien suorittamista.

Openit aiheuttavat todennäköisesti kevyitä ongelmia aikatauluihin lauantaina, joten ole hyvissä ajoin ottamassa omatoimisesti lämpöä, jotta lajien suoritukset voidaan aloittaa ajallaan. Valmentajat auttavat kyllä tarpeen mukaan.

CrossFit Games Openissa on kyseessä siis tapahtumasta, jossa kaikki halukkaat ympäri maailman voivat suorittaa kerran viikossa yhden lajin, jonka tulos syötetään sitten nettiin leaderboardille. Viiden lajin eli viiden viikon jälkeen nähdään kuka on menestynyt parhaiten. Näiden tulosten perusteella kärki kutsutaan jälleen eteenpäin “regionaaleihin”, joiden voittajat edelleen jatkavat lopulliseen mestaruuskisaa, Gamesiin.

Kaikille ihmisille Openit ovat mm. mahdollisuus seurata omaa suoriutumista suhteessa muihin ihmisiin ympäri maailman. Lisäksi ne ovat mahdollisuus seurata omaa kehittymistä vuodesta toiseen kun seuraa omaa sijoittumista Openeissa.
Näihin kannattaa osallistua! Treenistä saa aivan eri tavalla irti kun jotain on niin ikään “pelissä”. Turha pelko pois osallistumisen suhteen. Näihin voivat osallistua aivan kaikki omasta kunnosta ja taidoista riippumatta. Vain asenne ratkaisee! 🙂

Osallistuminen Openiin maksaa 20€. Lisää tietoa Openista, skaalatuista sarjoista, ikäluokista ym. löydät täältä: https://games.crossfit.com/
______

WOD

AMRAP in 15 minutes of:
9 Deadlifts 70/45kg
12 Push-ups
15 Box jumps 24″/20″

Jaa artikkeli

Kommentoi

*