Tutustumistunti CrossFit Kuopiolla!

Ajanvarauskalenteri

Tervetuloa ilmaiselle tutustumistunnille CrossFit Kuopiolla!

Kiinnostaisiko uusi laji, joka parantaa kuntoa kokonaisvaltaisesti? Etsitkö itsellesi uutta harrastusta, jossa pääsisi tutustumaan ihmisiin ja samalla treenaamaan porukalla? Kaipaatko muuten vain lisää virtaa arkeen? Salille yksin lähteminen on haastavaa ja tarvitsisit jonkun kertomaan mitä tehdään?

Nyt siihen olisi mahdollisuus. Järjestämme muutaman kappaleen ilmaisia tutustumiskertoja CrossFit -harjoittelun pariin. Kasaa siis kaverit yhteen ja ottakaa suuntima Itkonniemeen, CrossFit Kuopiolle kokeilemaan millaisesta lajista on kyse.
Aikakin on mitä parhain kun vuosi alkaa taittumaan loppua kohti ja alkaa miettimään uusia haasteita tulevalle vuodelle.

Kuntotasolla, iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä vaan kaikki ovat tervetulleita. Mukaan tarvitset vain treenivaatteet ja ehkä juomapullon. Kaiken muun olemme hoitaneet puolestasi.

Tässä ohjeet kuinka pääset ilmoittautumaan tutustumistunnille:

Varataksesi paikkasi tutustumistunnille, sinun täytyy tehdä tunnukset ajanvarauspalveluun – WODconnect:iin – ja sitä kautta varata paikka kyseiseltä päivältä CrossFit Kuopion ajanvarauksesta.

Suora linkki, jonka kautta pääset liittymään salin ajanvarausjärjestelmään

https://www.wodconnect.com/crossfit-kuopio

Kun olet saanut tehtyä tunnukset, suunnista ajanvaraukseen ja valitse mieleisesi päivämäärä, joko 13.12.2018 tai 20.12.2018. Kyseisillä päivämäärillä on kaksi tuntia nimikkeellä, “Tutustumistunti” kello 0900 tai 1700. Varaa paikkasi joltain näistä tunneista ja asia on sitä myöten hoidettu.

Sitten vain odottelemaan! Odotellessa voit asettua tunnelmaan tutustumalla kotisivuihimme tai sosiaaliseen mediaan esimerkiksi Instagramissa.

Joka tapauksessa lämpimästi tervetuloa!

Jaa artikkeli

Kommentoi

*