Tiistai 26.2.2019

Ajanvarauskalenteri

WOD

Metcon (no result, for quality)

2 rounds of:

10 min row with increasing stroke rate every two minutes:

0-2 @ 26 spm

2-4 @ 28 spm

4-6 @ 30 spm

6-8 @ 32 spm

8-10 @ 34 spm

10 minutes active recovery on the c2 bike @ 50-70rpm, low damper setting

Accessory:

3 rounds of 

20 prone dumbbell row on a bench*. (10/10)

15 JM press

1 min rest between rounds.

*Aseta penkki kahden laatikon päälle. Mene mahallesi penkin päälle ja ota käsipainot käsiin. Paina otsa penkkiä vasten ja vedä kulmasoudun tavoin kädet vuorotellen täydestä riipunnasta penkkiin/hartiaan kiinni. 

Then 

100 prone arm circles**

100 banded tricep push down

Split as needed. 

**Ota pienet kiekot (1,25kg) käsiin. Mene mahallesi makuulle niin että kädet ovat hartioittesi alla. Nosta kädet ilmaan ja ala tekemään käsillä rintauinnin kaltaista laajaa liikettä ympäri. Vie kädet ensin pitkälle eteen, sieltä laajalla kaarella vartalon sivuille ja sitten vedät kädet takaisin rinnan alle. Kädet eivät saa osua maahan liikkeen aikana. Rinta ylhäällä ja jalat maassa. Tuntuma vahvasti yläselässä. 

Jaa artikkeli

Kommentoi

*