SPRING BREAK JOUKKUEIDEN ILMOITTAUTUMINEN

Ajanvarauskalenteri

Spring Break:n joukkueiden ilmoittautuminen on nyt auki ja paikkoja joukkueille on taas rajoitettu määrä!

Mikäli et ole sitä vielä tehnyt, niin nyt on korkea aika kasata tiimi, joka koostuu kahdesta miehestä sekä kahdesta naisesta ja valmistaudu koko päivän kestävään kilpakuntoilijoiden mittelöön Suomen suven kynnyksellä. Lauantaina 11.5.2019 joukkueet asettuvat kilvan CrossFit Kuopion tiloissa ja sen ympäristössä tapahtuvaan kilpailuun, jossa joukkueen kuntoa mitataan useammalla eri tavalla.

Kun joukkue on kasattu, varusteltu ja nimetty tuleviin koitoksiin, tapahtuu osallistuminen oheisen linkin kautta.

Ilmoittautumisessa joukkueen kapteeni ilmoittaa joukkueen nimen, sen jäsenet ja maksaa kerralla kisapaikan koko joukkueelle. Hintaa Spring Breakille on 40€ / joukkue. Ilmoittautumisten deadline joukkueille on maanantaina 6.5.2019.

Spring Break:n joukkuekilpailuun kannattaa osallistua monestakin syystä. Jälleen kerran se on mahdollisuus astua hieman ulos omalta mukavuusalueelta ja puskea omaa tekemistä eteenpäin. Kyseessä on kuitenkin helpomman puoleiset kilpailut ja lajit suunnitellaan niin, että joukkueet selviävät niistä. Rajojen kokeilu oman salin jäsenten tukemana varmasti laskee kynnyksen tarpeeksi matalaksi, joten turha jännittäminen voidaan unohtaa. Kesäpäivän joukkuekilpailuun voi osallistua kuka tahansa kunnosta tai iästä huolimatta.

Kisaamisen lisäksi yksi tärkeimpiä vetäjiä Spring Break -kilpailuihin mukaan lähtemiselle on puhtaasti hauskanpitäminen. Kerää parhaat kaverit läjään ja tulkaa viettämään kesän aloitusta kuntoilun merkeissä!

Paikkoja jäljellä 5/12

Jaa artikkeli

Kommentoi

*