CrossFit Kuopio Endurance: Juoksukoulu

Ajanvarauskalenteri

Monilla WODeilla ja kisoissakin haastetaan kestävyyttä ja hapenottokykyä. Juoksukuntoa parantamalla pystyt nostamaan tuloksia ja kierroksia myös CrossFit salilla. Lisäksi treeneissä saat kehitettyä liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja kehonhallintaa.
Juoksukoulu tarjoaa myös treeniseuraa, motivaatiota juoksuun ja uutta näkökulmaa harjoitteluun. Harjoitukset sopivat niin juoksuharrastusta aloittaville kuin myös kokeneemmille juoksijoille. Harjoitukset on suunniteltu kaikille sopiviksi, joten pystyt harjoittelemaan oman tasosi mukaan.

Juoksukoulussa harjoitellaan monipuolisesti mm. Juoksutekniikkaa, eri teho-alueiden harjoittelua, intervalleja, polkujuoksua, ylämäki-alamäki harjoittelua, juoksijan lihaskuntoa ja liikkuvuutta.
Kurssi sisältää myös juoksuanalyysin omasta tekniikastasi ja vinkit niiden kehittämiseen.

Aikataulu:
Ma 3.5. Juoksutekniikka 1 + kaikkien kuvaus ja analyysi
Ma 10.5. Frekvenssijuoksut
Ma 17.5. Eri teho-alueet
Ma 24.5. Tekniikka 2 + lyhyet vedot
Ma 31.5. Porrastreeni / pitkät vedot
Ma 7.6. Vauhtikestävyys/maksimikestävyys
Ma 14.6. Ylämäkivedot ja mäkitekniikka
Ma 21.6. Alamäkivedot ja mäkitekniikka
Ma 28.6. Polkujuoksu, polkujuoksutekniikka
Ma 5.7. Lopputesti

Harjoitukset järjestetään klo 18-19:30.

(teemojen järjestys voi vielä muuttua kurssin aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.)

Kurssin ohjaaja:

Olen Iida Elomaa ja oma lajitaustani löytyy yleisurheilun ja erityisesti pidemmän matkan juoksusta. Aloitin viime syksynä CrossFit:n, kun muutin Kuopioon ja hurahdin siihen täysin. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja työkokemusta löytyy monipuolisesti ympäri suomea pääsääntöisesti liikunnan-alalta. Tällä hetkellä olen töissä yleisurheiluseuran nuorisokoordinaattorina.
Huomasin CrossFit:ssä, miten paljon hyötyä on kestävyysjuoksusta myös tässä lajissa ja siitäpä idea sen valmentamiseen lähtikin. Olen pitänyt aiemmin monia juoksukouluja ja parasta niissä on, kun juoksua ”vihaava” harrastaja huomaa, miten siisti laji se onkaan! 😊

Kurssin hinta 180 euroa
Paikkoja 5/15

Juoksukoulun osallistuja saa linkin whatsapp-ryhmään jossa tiedotetaan ryhmään liittyvistä asioista mm. harjoitusten lokaatiosta.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

juoksutausta lyhyesti, tavoite matka/tapahtuma, rajoittavat vammat tms.?

Jaa artikkeli

Kommentoi

*