Opas CrossFit- harjoitteluun

Lukijalle

Kuntoilun aloittaminen ei aina ole helppoa. Kyseessä voi olla uudelleen liikkumisen aloittaminen tai uuden lajin löytäminen. Kenties olet töissä käyvä henkilö, joka yrittää päästä uudestaan liikkumisen pariin, kokonaan liikkumaton kaveri tai koko ikäsi urheillut himoliikkuja. Joka tapauksessa haluan ensin onnitella hyvästä valinnasta ja toivottaa sinut tervetulleeksi CrossFit Kuopiolle.

Tämän oppaan tarkoitus on auttaa sinua pääsemään nopeammin kiinni itse lajiin ja sen ajatusmaailmaan sillä siihen liittyy seikkoja, jotka on hyvä ymmärtää. Lisäksi tämän oppaan tarkoitus on auttaa sinua tekemään hyviä ja tietoisia ratkaisuja oman terveytesi eteen sillä siitä on CrossFit:ssä on loppujen lopulta kyse: oman kunnon ja terveyden edistäminen. Opas on jaettu pääosiin, jotka käsittelevät CrossFit:iä lajina, CrossFit Kuopiota, ravitsemusta ja palautumista. Kunkin kappaleen tarkoitus on antaa ideaa siitä mihin suuntaan valintoja kannattaa tehdä ja miksi.

Opas on rakennettu luotettaviksi lukemiimme lähteisiin sekä tutkimustietoon nojaten sellaiseen muotoon, että se on helpompi sisäistää. Opas tulee sisältämään lähteet joten voit itsekin jäljentää asiat, jotka oppaassa käydään läpi. Toivomme, että oppaasta on sinulle hyötyä ja pystyt käyttämään sitä avuksi paremman kunnon ja elämänlaadun saavuttamiseen!

Terveisin,
Matti & Ville