COVID-19

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ovat tärkeimpiä arvoja, jotka ohjaavat CrossFit Kuopion toimintaa. Erityisesti koronaviruspandemian aikana otamme asian vakavasti ja pyrimme reagoimaan jokaiseen tilanteeseen mahdollisimman ripeästi. 

Tällä sivulla näet kuinka koronavirus vaikuttaa päivittäiseen toimintaan CrossFit Kuopiolla, sekä millä keinoin harjoittelua pyritään pitämään mahdollisimman turvallisena. 

Koska terveys ja hyvinvointi ovat tärkeimpiä arvojamme, heijastaa myös CrossFit Kuopion toiminta aina kulloinkin voimassa olevia alueellisia rajoituksia. 

Itä-Suomen aluehallintovirasto (ISAVI) on määrännyt, joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat ja tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan käytettävät tilat suljettaviksi 31.12.2021 Klo 16 – 13.01.2022 väliseksi ajaksi. Tästä syystä emme järjestä tiloissamme ryhmäliikuntaa tuona aikana. Kuntosali on tuon ajan käytössä yksilöharjoitteluun jonne kulku tapahtuu kulkutunnisteella. Rajoitamme kävijämäärää 03.01. alkaen.

Toiminta salilla:

  1. Muista käsihygienia. Pese kätesi salille tullessa ja lähtiessä. Käytä salilta löytyvää käsidesiä hyvissä määrin.

  2. Vältä ylimääräistä kontaktia muihin salilla oleviin ihmisiin parhaan kyvyn mukaan.

  3. Tule vain täysin terveenä. Jos olet hiemankin kipeä ja tuntuu, ettet ole varma omasta kunnosta, niin jää kotiin. Yleinen ohje on, että harjoituksia edeltäisi vähintään kaksi oireetonta päivää.

  4. Vältä ylimääräistä oleskelua CrossFit Kuopion tiloissa. Pyri tulemaan omalle tunnille juuri ennen alkua ja vältä ylimääräistä oleskelua salilla. Tämä koskee myös sosiaalisia tiloja ja suihkun käyttämistä.Päivitetty 31.12.2021 klo 10:37