CrossFit Kuopio Powerlifting

CrossFit Kuopio POWERLIFTING on ohjelmointi, joka on suunniteltu parantamaan perus- sekä maksimivoimaa. Harjoittelussa keskitytään klassisiin voimanostoliikkeisiin takakyykkyyn, penkkipunnerrukseen sekä maastavetoon.

Isot liikkeet, isoilla kuormilla tehtynä vahvistavat lihas-hermojärjestelmän toimintakykyä tehokkaasti. Suurempi lihasmassa yhdistettynä tehostuneeseen hermoston toimintaan auttaa sinua arjen haasteissa sekä WODeilla missä on tarkoitus liikuttaa raskaampia kuormia. Normaaleilla WOD tunneilla teemme tosin edelleenkin raskaita perusliikkeitä, mutta CrossFit Kuopio POWERLIFTING ohjelmointi keskittyy vain niihin.

Jos koet, että voimatasosi kaipaavat kohennusta, haluat keskittyä jonkun aikaa vain perinteisiin liikkeisiin tai haluat vaikka kilpailla voimanostossa, silloin CrossFit Kuopio POWERLIFTING ohjelmointi on juuri sinua varten. CrossFit Kuopio POWERLIFTING ohjelmointi voi olla hyvä lisä kehittyneelle urheilijalle, hengähdystauko metcon-väsymyksestä kärsiville ja myös niille jotka haluavat rakentaa itseluottamusta suurempien kuormien kanssa.

Suuntaa antavia käytännön viikkoesimerkkejä:

Kehittynyt urheilija:
4x POWERLIFTING ohjelmointi ennen WOD tuntia.

Hengähtäjä:
4x POWERLIFTING ohjelmointi

Itseluottamuksen rakentaja:
2x POWERLIFTING ohjelmointi + 1-3x WOD.

CrossFit Kuopio POWERLIFTING ohjelmointi julkaistaan salimme WODconnectissa otsikolla POWERLIFTING neljä kertaa viikossa. Päivät ovat maanantai, tiistai, torstai sekä perjantai.
Ohjatut harjoitukset ovat maanantaisin sekä torstaisin klo 1930-2100.
Voit aloittaa harjoittelemaan missä kohtaa vain ja minä päivinä itse haluat.

CrossFit Kuopio POWERLIFTING ohjelmointi sekä harjoitukset ovat jäsenillemme veloituksettomia.

Lajini: