Info

crossfitkuopio_round_web

CrossFit Kuopio avasi ovensa Kuopion Itkonniemeen UPM:n vanhoihin vaneritehtaisiin vuoden 2012 huhtikuussa. Vanha alle 300m2 tila sijaitsi vaneritehtaan vanhassa ruokalassa, jossa valmensimme yhteensä kolme vuotta – kunnes tila kävi liian pieneksi väkimäärän kasvaessa. Muutto isompiin tiloihin oli väistämätön vuonna 2015. Tällä hetkellä toimintamme sijaitsee edelleen samassa tehdaskompleksissa, mutta tilaa on huimat yli 800m2 ja myös välineistöä huomattava määrä lisää.

Salilla on WODeja (Workout of the day/ Päivän harjoitus) seitsemänä päivänä viikossa, aamuin illoin. Ohjelmointimme punaisena lankana on kaikkien kymmenen fyysisen suorituskyvyn osa-alueen kehittäminen fysiologisia kuormitusperiaatteita kunnioittaen, eli olemme CrossFit -sali puhtaimmassa hengessä. Painotamme vahvasti liikkumisen mekaniikkaan, joka luo turvallisen kehitysalustan sekä kohti urheilullista fysiikkaa että kunkin yksilön omia tavoitteita.
Valmennamme ammattitaidolla kaikenikäisiä ja kaikenkuntoisia henkilöitä. Intohimomme on auttaa jokaista henkilöä löytämään ja tekemään paras versio itsestään ikään, sukupuoleen, pituuteen tai painoon katsomatta. Olet sitten kuntoilun vasta-alkaja tai huippu-urheilija, niin meiltä saat omiin tarpeisiisi aina ajan hermolla olevan valmennuksen sekä puitteet.
Salilla on lämminhenkinen yhteisö, jonne jokainen otetaan vastaan sellaisena kuin on ja jokaisen tavoitteita kunnioitetaan. Yhteisömme pitää harjoitusmotivaation korkealla. Sen tekevät kanssaurheilijat sekä me valmentajat, jotka olemme sitoutuneet siihen, että kaikki saavat aina parasta palvelua. Meille ammattimme on elämäntapamme ja suhtaudumme siihen erittäin intohimoisesti.

Lajin aloittaminen tapahtuu On-Ramp alkeiskurssin kautta, jonka hintaan sisältyy aina myös seuraavan kuukauden jäsenyys. Voit tutustua On-Ramp kurssitarjontaan tästä.
Jos CrossFit- harjoittelu on sinulle tuttua, niin voit täyttää jäsenlomakkeen ja tulla mukaan treeneihin suoraan.

Järjestämme myös erikoiskursseja mm. Painonnostoon, johon meillä on erittäin hyvä erikoisosaaminen talossa. Jäseniemme on myös mahdollista päästä kilpailemaan Suomen Painonnostoliiton (SPNL) sekä Suomen Voimanostoliiton (SVNL) alaisiin kilpailuihin, joihin meillä on jäsenseura. Kausittain pidämme asiakkaillemme myös juoksukouluja, (CrossFit Endurance) jossa harjoitellaan kestävä, taloudellinen sekä loukkaantumisvapaa juoksutapa (pose method) juuri tätä varten koulutettujen valmentajiemme ohjauksessa. CrossFit:issa kilpailemiseen tähtääville meillä on tarjolla lisämaksusta yksilöityjä valmistautumisohjelmia sekä yksityisvalmennusta.

Valmentajista voit lukea tarkemmin ”valmentajat” sivulta.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaamme!

Lue myös:
Mitä CrossFit on?
Mitä yksittäisissä harjoituksissa eli WODeissa tapahtuu?