Valmentajat

Heli Komulainen

Hei! Olen Heli, toinen CrossFit Kuopion yrittäjistä. 

Vahvuuksiani ovat yksilövalmennukset, ja pääasiallisesti olen niitä tehnyt siitä asti, kun valmistuin personal traineriksi. 

Omaa lajitaustaa minulta löytyy CrossFitin lisäksi myös esimerkiksi kuntosalilta yli 10 vuoden ajalta ja pyrinkin itse liikkumaan mahdollisimman monipuolisesti.

Asiakaskuntani koostuu kaikenikäisistä ja -tasoisista liikkujista aloittelijoista kokeneisiin liikunnanharrastajiin, ja intohimoni onkin löytää juuri sinulle sopiva tapa ja rytmi liikkua. 

Fitnessvalmentaja-koulutukseni on tuonut minulle paljon lisäosaamista myös ruokavalioiden puolelle, olipa tavoitteesi sitten pudottaa painoa, muokata kehoa tai saada ravinnosta lisää energiaa liikkumiseen ja toimivaan arkeen.

Personal trainer (FAF 2017)

Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja

Fitnessvalmentaja (SFU)

CrossFit level 1 trainer (CF-L1)

Eerik Eskelinen

Morjesta!

Oon Eerik ”Eepi” Eskelinen, salin toinen yrittäjistä. Oon ollut mukana salin toiminnassa ensimmäisestä on-rampista alkaen – aluksi harrastajana, sitten valmentajana ja nyt yrityksen toisena omistajana. Urheilutaustaani kuuluu kaikenlainen liikunta, kuten erinäiset pallopelit ja kuntosaliharrastus ja CrossFitin pariinkin löysin jo 16-vuotiaana. CrossFit on minulle ennen kaikkea tapa pysyä fyysisesti ja henkisesti kunnossa muuta arkea varten, mutta saattaapa minut nähdä kisailemassakin rennon letkeissä tunnelmissa.

Valmentajana otan kaikki urheilijat huomioon yksilöinä ja pyrin siihen, että asiakas lähtee salilta paitsi vinkit takataskussa, myös paremmalla tai vähintään yhtä hyvällä tuulella kuin sinne tullessa. Kahden pienen lapsen isänä arvostan lajin tuomaa hyvää fyysistä toimintakykyä ja tiedän, mikä vaikutus urheilulla ja treeneissä onnistumisella on myös henkiseen hyvinvointiin. Tämän haluan välittää myös asiakkaille valmentaessani.

Pitkän lajitaustan, koulutuksen ja itseopiskelun vuoksi minulta onnistuu kaikentasoisten urheilijoiden valmennus ja ohjelmointi yksin tai ryhmässä. Arvostan myös yhteisöllistä, positiivista ilmapiiriä ja koen sen luomisen ja ylläpitämisen tärkeäksi tehtäväkseni salin omistajana.

CrossFit level 2 trainer (CF-L2)

Varalan urheiluopiston personal trainer

Painonnostoliiton ohjaajakoulutus taso 1

Taru Karejoki

Olen Taru Karejoki ja toiminut Crossfit Kuopiolla valmentajana vuodesta 2019 lähtien. 
Alkuun tein ohjauksia päivätyöni ohessa, mutta kipinä työllistyä liikunnan pariin oli syttynyt. Lähdin kouluttautumaan alalle ja olenkin toiminut päätoimisena yrittäjänä 2020 elokuusta lähtien. 
Kilpaurheilutaustaa löytyy itseltäni yleisurheilun puolelta pikajuoksusta ja nuorempana vedin myös yleisurheilukouluja. Nykyisin tulee kilpailtua vähemmän totisesti crossfitissa. 
Valmentajana huomioin jokaisen omat tavoitteet ja päämäärät, jota kohden mennään yhdessä. Koen olevani valmentajana helposti lähestyttävä ja asiakkaat yksilöinä huomioiva. Pidän tärkeänä, että harjoituksissa tekeminen on sekä turvallista että johdonmukaista mutta myös hauskaa. 
Crossfit valmennusten lisäksi teen myös juoksuvalmennuksia ja -ohjelmointeja. Nykäise rohkeasti hihasta, niin katsotaan mitä saamme yhdessä aikaan! 
Jokaisessa harjoituksessa on jotain hyvää – vaikkei heti siltä tuntuisi.


Liikuntaneuvoja, AT

Urheiluopistojen Personal Trainer 

Yleisurheiluohjaaja

Matti Knaapi

Moi!
 
Minä olen Matti Knaapi, yksi CrossFit Kuopion valmentajista. Olen ollut mukana salin valmennustoiminnassa erilaisissa tehtävissä aina ensimmäisestä päivästä, vuodesta 2012, alkaen. Hyvä tovi on siis vierähtänyt crossfitin parissa ja reipas vuosikymmen pitää sisällään rutkasti kokemusta niin kuntoliikunnasta kuin kilpaurheilusta sekä valmentamisesta. Näiden lisäksi omaan historiaani kuuluu totaalinen elämäntaparemontti valtavan painonpudotuksen myötä, sekä 10 vuoden pituinen aktiivinen kilpaura crossfitissa, minkä vuoksi pystyn vastaamaan laajasti erilaisiin tarpeisiin harjoittelun saralla.
 
Valmentajan luonteeltani olen rennon veikeä, mutta jämäkkä ja vahvuuksiini kuuluukin turvallisen sekä kannustavan harjoitusympäristön rakentaminen. Mottoni on ”onnistuminen käy luonnostaan” ja hyödynnänkin tätä sanapartta työssä ja arjessa. Menetelmäni perustuvat systemaattiseen ja johdonmukaiseen lähestymiseen, mikä saa aikaan tuntemuksen siitä, että kehitys tapahtuu toden tosiaan ”kuin luonnostaan”.

Halusit sitten aloittaa kuntoliikkumisen, harjoitella tavoitteellisesti, syventää taitojasi tai tähdätä kisoihin, niin saat minulta ammattitaitoista, johdonmukaista ja suunnitelmallista valmennusta.
 
Liikunnanohjaaja, AMK


Ammattivalmentaja, VAT

Ville Pitkänen

Moi!

Olen Pitkäsen Ville, ja olen toiminut ohjaajana CrossFit Kuopiossa useamman vuoden ajan. Ohjaan pääsääntöisesti sunnuntain aamutunteja ja satunnaisesti myös viikolla. Koen tärkeäksi sen, että voin mahdollistaa onnistumisen kokemuksia ja näen jokaisen harjoittelijan ainutlaatuisena yksilönä. Pyrin luomaan turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa jokainen voi kasvaa ja saavuttaa omat tavoitteensa.

Mikäli tarvitset tukea ja apua harjoitteluusi, erityisesti lajille ominaisten liikkeiden opettelussa, nykäise hihasta. Nähdään jumpalla!