Harrastuksen aloittaminen

Aloittaminen

Tällä hetkellä CrossFit Kuopio tarjoaa neljä mahdollisuutta aloittaa harrastaminen.

1) On Ramp -kurssi 
Neljä viikkoa (12krt) kestävä CrossFitin peruskurssi joka antaa edellytykset käydä CrossFit-treeneissä. On-Rampilla käydään läpi pienryhmässä olennaiset liiketekniikat perusteellisesti ja perehdytetään urheilija erityyppisiin CrossFit-harjoituksiin. Jokaisella tunnilla tehdään myös CrossFit-harjoitus joten pääset heti treenaamaan! On-Ramp on yleisin tapa aloittaa Crossfit-harrastus.

Kenelle?
On-Ramp soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta.

Miten?
Tarkista alkavien On-Ramp kurssien tilanne ja ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen crossfitkuopio@gmail.com. Otsikkoon “Ilmoittautuminen On-Ramp kurssille numero X”.

2) Foundations- kurssi

Tiedostamme myös sen, että joidenkin on vaikea sitoutua tiettyihin kellonaikoihin joina On-Ramp kurssi on. Foundations on lauantain ja sunnuntain kestävä intensiivikurssi joka perehdyttää CrossFit liikeratoihin ja standardeihin. Kurssimaksuun sisältyy myös ensimmäisen kuukauden harjoittelu, joten pääset nopeasti mukaan ryhmään jos On-Ramp aikataulu ei sovi kalenteriisi.

Kenelle?

Kurssi soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta. Erityisesti niille ihmisille, joiden on vaikea sitoutua On Ramp- kurssin aikatauluun.

Miten?

Tarkista tulevien Foundations- kurssien tilanne ja ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen crossfitkuopio@gmail.com. Otsikkoon “Ilmoittautuminen Foundations- kurssille numero X”.

3) Katselmointi
Lyhyt noin 2 tunnin tapaaminen valmentajamme kanssa, jossa tarkistetaan tekniikoiden turvallinen osaaminen ennen CrossFit-harjoituksiin osallistumista.

Kenelle?
Kokeneelle liikkujalle jolla on hallinnassa CrossFitissa tarvittavat turvalliset liiketekniikat (erilaiset kyykyt, maastaveto, pressit, rinnalleveto-työntö, tempaus, leuanveto kippaamalla, rengasdipit), ja kokemusta korkea-intensiteettisistä CrossFit-tyyppisistä treeneistä.

Miten?
Ota yhteyttä crossfitkuopio@gmail.com otsikolla “Katselmointi” ja sovi aika tapaamiselle.

4) Personal training
Räätälöimme opetuksemme juuri sinun mukaasi mikäli On-Ramp aikataulut eivät sovi sinulle. Asiakkuus alkaa haastattelulla, jonka jälkeen teemme katselmuksen asiakkaan liikunnallisista kyvyistä josta muodostetaan tarvittava Personal Trainingin määrä. Toimintaan mukaan pääseminen vaatii yleensä n. 2-4 tapaamista valmentajan kanssa. Valmentaja antaa tuntien aikana kokonaisvaltaisen kuvan CrossFit-harjoittelusta ruokavalioisuosituksineen.

Kenelle?
Kurssi soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta. Erityisesti niille ihmisille, joiden on vaikea sitoutua On Ramp- kurssin aikatauluun.

Miten?
Ota yhteyttä crossfitkuopio@gmail.com otsikolla “Personal Training” ja sovi aika tapaamiselle.