Joukkueen ilmoittaminen kesäkisoihin

Kesäpäivien joukkueiden ilmoittautuminen on nyt auki ja paikkoja joukkueille on taas rajoitettu määrä!

Mikäli et ole sitä vielä tehnyt, niin nyt on korkea aika kasata tiimi, joka koostuu kahdesta miehestä sekä kahdesta naisesta ja valmistaudu koko päivän kestävään kilpakuntoilijoiden mittelöön keskellä suomen suvea. Lauantaina 7.7.2018 joukkueet asettuvat kilvan CrossFit Kuopion tiloissa ja sen ympäristössä tapahtuvaan kilpailuun, jossa joukkueen kuntoa mitataan useammalla eri tavalla.

Kun joukue on kasattu, varusteltu ja nimetty tuleviin koitoksiin, tapahtuu osallistuminen oheisen lomakkeen kautta.

Ilmoittautumisessa joukkueen kapteeni ilmoittaa joukkueen nimen, sen jäsenet ja maksaa kerralla kisapaikan koko joukkueelle. Hintaa kisapäivälle 80€ / joukkue. Ilmoittautumisten deadline on 18.06. Hinta sisältää lämpimän ruoan Ruokarekasta.

Kesäpäivien joukkue kilpailuun kannattaa osallistua monestakin syystä. Jälleen kerran se on mahdollisuus astua hieman ulos omalta mukavuusalueelta ja puskea omaa tekemistä eteenpäin. Kyseessä on kuitenkin helpomman puoleiset kilpailut ja lajit suunnitellaan niin, että joukkueet selviävät niistä. Rajojen kokeilu oman salin jäsenten tukemana varmasti laskee kynnyksen tarpeeksi matalaksi, joten turha jännittäminen voidaan unohtaa. Kesäpäivän joukkuekilpailuun voi osallistua kuka tahansa kunnosta tai iästä huolimatta.

Tämän lisäksi yksi tärkeimpiä vetäjiä kesäpäivän kilpailuihin mukaan lähtemiselle on puhtaasti hauskanpitäminen. Ota parhaat kaverit läjään ja viettämään kesää kuntoilun merkeissä!

5/12 paikkaa vapaana