On-Ramp aloituskurssit

CrossFit On Ramp -kurssi muodostuu kolmesta harjoituskerrasta viikossa ja kestää neljä viikkoa, yhteensä 12 harjoituskertaa. Kurssilla käydään läpi olennaisimmat CrossFit:ssä käytetyt tekniikat ja jokainen harjoituskerta sisältää myös CrossFit-harjoituksen. Jo kuukauden kurssilla kunto- ja voimatasot nousevat aivan varmasti! Kurssi soveltuu kaikille kunto- ja osaamistasosta riippumatta. Kurssin jälkeen on edellytykset osallistua normaaleille CrossFit tunneille salillamme. On-Ramp kurssin hintaan kuuluu kurssia seuraavan kuukauden jäsenmaksu (tarkemmat tiedot Ilmoittautumisen yhteydessä). Jäsenyys jatkuu 1-kk laskutusvälillä automaattisesti kurssiin kuuluvan kuukauden jälkeen ellei erikseen sovita. Jos haluat vaihtaa laskutusväliä tai irtisanoa jäsenyyden, se täytyy tehdä kurssiin kuuluvan jäsenyyskuukauden aikana (25pv mennessä).

Vaikka kurssin kohdalla lukisi “TÄYNNÄ” niin sinun kannattaa silti ilmoittautua peruutuspaikalle sähköpostitse info@crossfitkuopio.com. Jos paikka vapautuu, sinulle ilmoitetaan sähköpostilla/puhelimitse.

Alta löydät tulevat On-Ramp -kurssit. Kyselyt sähköpostilla info@crossfitkuopio.com ja ilmoittautuminen alapuolelta löytyvästä linkistä.

ILMOITTAUTUMINEN

Elokuun on-ramp #138 (5.8.-29.8.2024)
Maanantaisin klo 2000
Keskiviikkoisin klo 2000
Torstaisin klo 2000

Intensiivi On-Ramp syyskuu 31.8-8.9.2024
Lauantaisin 1200-1500
Sunnuntaisin 1200-1500

INTENSIIVI ON-RAMP

CrossFit Intensiivi On Ramp -kurssi muodostuu neljästä harjoituskerrasta. Kurssi järjestetään kahtena peräkkäisenä viikonloppuna lauantaisin ja sunnuntaisin. Kurssilla tutustutaan CrossFit- harjoitteluun ja käydään läpi lajin kannalta tärkeimmät tekniikat sekä suoritusmekaniikat. Opeteltavat asiat harjoitellaan perinpohjaisesti erilaiset oppimistavat huomioon ottaen. Näin pystytään varmistamaan turvallinen tapa aloittaa lajin harrastaminen.

Yksi harjoituskerta kestää kolme tuntia ja se jakautuu kahteen 80 minuutin osioon joiden välissä on yksi noin 20 minuutin mittainen tauko. Perustavanlaatuisen luonteensa vuoksi kurssi soveltuu kaikille kunto- ja taitotasosta riippumatta, koska jokainen osallistuja huomioidaan yksilönä. Kurssin jälkeen on edellytykset osallistua normaaleille CrossFit tunneille salillamme.

Jos haluat maksaa alkeiskurssin liikuntaeduilla. Lue ohjeet täältä.

ILMOITTAUTUMINEN

LUE HUOLELLISESTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA

ILMOITTAUTUMISEHDOT:

Painamalla ilmoittaudu painiketta, ilmoittautumalla kurssille sähköpostitse tai muulla tavoin hyväksyn alla mainitut ehdot:

1. CrossFit Kuopio/ Heep training Oy kerää ja tallentaa jäsenlomakkeessa ilmoittamasi henkilötiedot ja luovuttaa ne Wodconnect Oy:lle laskutusta varten. CrossFit Kuopio käyttää tallennettuja jäsentietoja markkinointiin, valmentamiseen sekä harjoitteluun liittyviin toimintoihin. CrossFit Kuopio/ Heep training Oy ei luovuta tietoja kolmansille tahoille ellei nimenomaista suostumusta pyydetä erikseen.
2. Osallistuminen On-Ramp kurssille on peruttava viim. 14pv ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista emme tee muutoksia tai palauta osallistumismaksua.
3. Hyvityslaskusta veloitamme 4 euroa.
4. Kurssi plus kurssia seuraavan kuukauden jäsenyys (160 euroa) tulee maksaa kokonaisuudessaan 24h sisällä rekisteröitymisestä, muutoin ilmoittautuminen poistuu automaattisesti.
5. Ilmoittautuminen on SITOVA. Peruminen ehtojen nro.3 mukaan.
6. Ala-ikäinen ei voi ilmoittautua kursseille.
7. Sinun on luettava sekä hyväksyttävä vastuuvapauslauseke, salin säännöt ja ehdot