Kulkutunniste

Omatoimiharjoittelu sisältyy normaaliin treenimaksuun kaikilla CrossFit Kuopion asiakkailla. Kulkutunniste haetaan tämän sivun alhaalta löytyvällä kaavakkeella.

Perehdy huolellisesti alla oleviin ohjeisiin ennen omatoimiharjoittelun aloittamista.

 1. Salin säännöt ovat voimassa aukioloaikojen ulkopuolellakin.
 2. Viimeinen käyttäjä sammuttaa valot pois lähtiessä ja huolehtia ovet kiinni asianmukaisesti.
 3. Nosto-ovea ei saa avata omatoimiharjoittelun yhteydessä.
 4. Omatoimitreeni edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä ja jäsenyytesi on aina henkilökohtainen. Omatoimioikeus haetaan sivun alhaalta löytyvällä kaavakkeella. Kaavakkeen täytettyäsi saat vahvistusviestin sähköpostiisi joka sisältää ohjeet sekä puhelinnumeron oven aukaisuun aukioloaikojen ulkopuolella.
 5. Omatoimiharjoittelu on jäsenyyden hintaan kuuluva mahdollisuus, se ei ole etuoikeus tai yksityistilaisuus. Omatoimitreenisi aikaan salilla voi olla (ja usein onkin) muita omatoimitreenaajia.
 6. Jos jäsenyytesi on tauolla, silloin et myöskään omaa oikeuksia omatoimitreeniin ja kulkuoikeutesi eivät ole voimassa. Tauon päättyessä joudut pyytämään kulkuoikeuksia uudestaan normaalimenettelyn mukaisesti.
 7. Jos tulet salille ovien ollessa auki (esim. edellinen tunti käynnissä tai treenikaveri avaa oven) ja jäät omatoimiharjoittelemaan, soita silti ovenavausnumeroon.
 8. Jos samaan aikaan on tulossa sisään monta ihmistä, niin kaikki kulkevat yksitellen sisään ja soittavat ovenavausnumeroon.
 9. Omatoimiharjoittelu on mahdollista salilla klo 5-23 välisenä aikana silloin, ottaen huomioon ettei se häiritse ohjattuja treenejä. Tunnit ovat aina etusijalla varusteiden ja tilan osalta.
 10. Salilla voidaan järjestää seminaareja, yksityistilaisuuksia ynnä muita vastaavia, ja silloin omatoimiharjoittelu ei ole mahdollista. Seminaarit tiedotetaan viikkokirjeessä.
 11. Treenivälineillä on salilla oma paikkansa. Treenisi jälkeen palautat kaikki käyttämäsi treenivälineet paikoilleen ja siivoat muut jälkesi (magnesium, teipinpalat, pullot yms.) pois ja viet ne roskiin tai mukanasi.
 12. Jos jotain hajoaa tai on hajoamaisillaan, niin ilmoita siitä info@crossfitkuopio.com sähköpostiin tai valmentajalle jos paikalla on joku valmentajista.
 13. Salilla on tallentava videovalvonta.

FAQ:

K: Jos samaan aikaan tulee muitakin ihmisiä treenaamaan niin täytyykö kaikkien soittaa ovenavausnumeroon?

V: Kyllä täytyy. Voitte tulla yhtäaikaa sisään, mutta jokaisen täytyy soittaa oveen.

K: Mistä valot sammuvat?

V: Valopaneeleja on ovien pielissä. Suihkun ja eteisen valot ovat automaattiset.

K: Jos jään tuntien jälkeen treenaamaan niin täytyykö minun soittaa oveen?

V: Kyllä täytyy.

K: Kaverini ei ole salin jäsen. Voinko tuoda kaverini harjoittelemaan omilla tunnuksillani aukioloaikojen ulkopuolella?

V: Kyllä voit! Kaverisi täytyy maksaa tätä ennen käyntimaksu suoraan wodconnectiin tästä linkistä ja sinun tulee tehdä tästä kirjallinen ilmoitus osoitteeseen info@crossfitkuopio.com

__________

Muista tarkistaa puhelinnumerosi myös WODconnectista ennen allaolevan kaavakkeen lähettämistä. Puhelinnumeron täytyy olla ilmoitettu kansainvälisessä muodossa esim. +358401234567. Jos puhelinnumerosi vaihtuu, sinun täytyy lähettää kaavake uudelleen. Huom! Kulkutunniste ei toimi jos soitat salatusta puhelinnumerosta.

Puhelinnumero (pakollinen)

Olen lukenut sekä hyväksyn salin säännöt ja omatoimiharjoittelun ohjeet sekä sitoudun noudattamaan niitä rastittamalla ruudun