Vastuuvapauslauseke sekä ehdot

Vastuuvapauslauseke

1. Olen lukenut ja ymmärtänyt alla olevat laskutus- ja jäsenyysehdot sekä salin säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä.

2. Ymmärrän, että liikuntaharrastukseen osallistumiseen liittyy aina loukkaantumisriski. Tiedostan ja hyväksyn CrossFit -harjoitteluun ja harjoitusvälineiden käyttöön liittyvät tapaturma- ja loukkaantumisriskit niin itselleni kuin muillekin ja vakuutan käyttäväni harjoitusvälineitä GPP Kuopio Oy:n / CrossFit Kuopion valmentajien sekä työntekijöiden ohjeita ja yleistä varovaisuutta noudattaen. Vapautan GPP Kuopio Oy:n / CrossFit Kuopion, sen valmentajat ja työntekijät kaikesta vastuusta minulle harjoittelun johdosta mahdollisesti tapahtuvien loukkaantumisten tai omaisuudelleni aiheutuvien vahinkojen osalta.

3. GPP Kuopio Oy / CrossFit Kuopio / CrossFit Inc. ei ole vastuussa harjoitteluun osallistuvan henkilön lääkärintarkastuksista, lääkintähenkilökunnan paikallaolosta harjoitusten aikana eikä harjoituksiin osallistuvan henkilön lääkäri- tai sairaalahoidon järjestämisestä. GPP Kuopio Oy / CrossFit Kuopio on normaalisti palveluntarjoajana lainmukaisessa vastuussa toiminnastaan ja tilojensa yleisestä turvallisuudesta, mutta GPP Kuopio Oy / CrossFit Kuopio, sen työntekijät tai sidosryhmien edustajat eivät ole vastuussa CrossFit Kuopion tiloissa tai järjestämissä harjoituksissa aiheutuneista varallisuus-, esine- tai henkilövahingoista.

4. Ymmärrän, että jokaisella ohjattuun toimintaan tai omatoimisiin harjoituksiin osallistuvalla on vastuu omasta vakuutusturvastaan mahdollisten vahinkojen varalta. Sitoudun vakuuttamaan itseni urheiluharrastuksessa mahdollisesti tapahtuvien loukkaantumisten varalta ja vastaan harjoittelussa itselleni mahdollisesti aiheutuvista tai muille urheilijoille mahdollisesti aiheuttamistani vahingoista tai loukkaantumisista.

CrossFit Kuopion laskutus- ja jäsenyysehdot:
CrossFit Kuopion Jäsenenä saat laskun kotiisi säännöllisin (1kk, 3kk, 6kk tai 12kk) väliajoin. CF Kuopio siirtää kurssi-, jäsen-, kertakortti- ym. laskutuksen, maksumuistuttelun ja perinnän Visma Financial Solutions Oy:n hoidettavaksi.

Muutokset jäsenyyteen on tehtävä sähköpostitse ennen seuraavan jäsenyyskauden alkua. Laskutusasiakkuuden voi purkaa kuluvan laskutuskauden viimeisen voimassaolokuukauden 25. päivään klo 12 mennessä. Jos laskutuskautesi on jokin muu kuin kalenterikuukausi, niin ilmoituksen täytyy tulla ennen kuin voimassaoleva laskutuskausi päättyy.
Tämän jälkeen muutoksia/peruutuksia/asiakkuuden purkua ei seuraavaan kauteen voi tehdä.

Jos jäsenyytesi on ollut tauolla tai alkanut kesken kuukauden, mahdolliset muutokset/peruutukset/ym. on tehtävä ennen seuraavan jäsenyyskauden alkua.

Jäsenyyksien peruutus ja muutosehdot ovat lisäksi seuraavat:

Jos loukkaannut tai sairastut pitkäksi aikaa(yli 2vk), jäsenyytesi pistetään jäihin lääkärintodistusta vastaan, ja pääset jatkamaan harjoituksia heti kun olet terve.

6-kk jäsenyyden voi tauottaa poissaolojen (min 14vrk) vuoksi yhden kerran laskutuskauden aikana.

12-kk jäsenyyden voi tauottaa poissaolojen (min 14vrk) vuoksi kaksi kertaa yhden laskutuskauden aikana.

Jos muutat pois Kuopion talousalueelta, jäsenyytesi voidaan purkaa ja jäljellä olevista harjoituskuukausista palautetaan 80 % arvo.

Ajanvaraukseen liittyvät ehdot:

Tunneille ilmoittaudutaan WODconnect ajanvarauskalenterin kautta.

Jos et pääse varaamallesi tunnille, sinun tulee perua varauksesi viimeistään 60min ennen ko. varauksen ajankohtaa. Jos varaat tunnin, mutta et saavu paikalle etkä peru varausta niin kolmannesta kerrasta sinulta veloitetaan 109 euron maksu.

Muistathan ilmoittautua aamun ensimmäisille WODeille (0630) edellisenä iltana klo 21 mennessä.


CrossFit Kuopio / Salin säännöt

1. Ego jätetään salialueen ulkopuolelle. Valmentajat ja ohjaajat ovat paikalla sinua varten ja takaavat tehokkaan sekä turvallisen harjoituksen ja kehityskaaren. Pyydä apua skaalauksien yms. kanssa. Älä jää yksin miettimään miten mikäkin pitäisi tehdä, vaan kysy! Kaikki liikkeet ja harjoitukset voidaan skaalata. Ainut asia mitä emme voi skaalata puolestasi on asenteesi!
2. Älä pudota tyhjää levytankoa, kahvakuulaa tai käsipainoa.
3. Siivoa jälkesi – myös kaikenlaiset eritteesi hiki, veri, oksennus… ja laita käyttämäsi tarvikkeet paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen. Tämä koskee myös teippinöttösiä, räkä- ja muita papereita, kyniä, juomapulloja ym. henkilökohtaisia välineitä. Roskat kuuluvat roskakoriin ja henkilökohtaiset tavarat omaan treenikassiin jotka otetaan mukaan. Jos sinulta kaatuu jotain lattialle tai vuodat erityisen paljon ja et tiedä missä siivousvälineet on, kysy ohjaajilta.
4. Kannusta ja rohkaise treenikavereitasi!
5. Älä huuda törkeyksiä. Kaikenlainen ääntely – ähinä, puhina, huutaminen ja tietyt suomalaiskansalliset voimasanat – kuuluu treenaamiseen, mutta huomioi myös kanssatreenaajat ja lapset, jos heitä on paikalla.
6. Lasten tuonti salialueelle on kielletty. Jos asiakas kuitenkin tuo lapsensa salialueelle, on hän vastuussa lapsen aiheuttamista tai lapselle aiheutuneista vahingoista tai onnettomuuksista.
7. Mankkua kädet ämpärissä ei sen vieressä. Älä myöskään piirrä mankulla lattiaan!
8. Olet tervetullut odottamaan oman tuntisi alkua salille, mutta varothan menemästä ihmisten tielle joilla on treeni kesken. Voit myös jäädä venyttelemään/ viettämään aikaa salille.
9. Kuuntele mitä ohjaaja/valmentaja puhuu ja pyri noudattamaan annettuja ohjeita 100 % tarkkuudella.
10. Päihteiden vaikutuksen alaisena urheileminen on kielletty.
11. Alaikäisten tulee toimittaa kirjallinen tai suullinen lupa CrossFit-harrastuksen sallimisesta. Huoltajan yhteystiedot tulee toimittaa salille päävalmentajalle.
12. Asiakkaan on ilmoitettava suullisesti tai kirjallisesti mahdollisista liikuntarajoitteista.
13. Asiakkaiden lemmikkien tuonti salialueelle on kielletty. Jos asiakas kuitenkin tuo esim. koiran salialueelle, on hän vastuussa sen aiheuttamista vahingoista tai onnettomuuksista.
14. Epäurheilijamaisesta ”emmäosaa” -virkkeen käytöstä seuraa 30 burpeen sanktio. Mikäli urheilija kolmen sekunnin sisällä muistaa lisätä virkkeeseen oleellisen ´vielä´-sanan, voidaan rangaistus jättää panematta täytäntöön.

KULKUTUNNISTEISIIN LIITTYVÄT SÄÄNNÖT JA EHDOT:
1. Kulkutunniste on henkilökohtainen (aina omalla tunnisteella sisään).
2. Sitoudun noudattamaan salin sääntöjä aukioloaikojen ulkopuolellakin.
3. Viimeisenä käyttäjänä sammutan valot pois lähtiessäni ja huolehdin ovet kiinni asianmukaisesti.
4. Jos huomaan epäkohtia (valot päällä vaikka ketään ei paikalla, vesi juoksee hanasta vaikka ketään ei paikalla, nosto-ovi auki, painot/tangot hujan hajan… yms.) olen velvollinen ilmoittamaan siitä henkilökunnalle viipymättä.
5. Nosto-ovea EI AVATA aukioloaikojen ulkopuolella.

Kulkuoikeus kulkutunnisteella klo 05-23.
CrossFit Kuopio:lla on oikeus evätä tunnisteen kulkuoikeus väärinkäytöstapauksissa.