Sunnuntai 19.05.2013

Ajanvarauskalenteri

Lepo
______
Open-Gym 1100-1400
______
KarjalanKovin13a

CrossFit Lappeenranta järjestää jo perinteeksi muodostuneen Karjalan Kovin kilpailun 17.8.
Kilpailut käydään Lappeenrannassa Kimpisen Stadionilla.

Sarjoja on tänä vuonna neljä. Miehet ja naiset sekä Masters sarjat äijän käppänöille ja vanhoille akoille , eli Miehet +40 ja Naiset +40. Olet oikeutettu osallistumaan Masters-sarjaan, mikäli täytät 40 vuotta viimeistään 17.8.2013

Ilmottautumiset Karjalan Kovimpaan seuraavista linkeistä:
Miesten avoin sarja 
Naisten avoin sarja
Miesten masters 40+ sarja
Naisten masters 40+ sarja 
Ilmoittautuminen vaatii rekisteröinnin wodconnect palveluun. Ilmoittautuessasi merkitse paitasi koko ”notes” kohtaan! Lippu on varattu vasta maksettuasi sen wodconnectin kautta.

Paikkoja on rajoitetusti jokaiseen sarjaan, joten ole nopea mikäli mielit mukaan. Viime vuonna paikat vietiin käsistä!

Karjalan Kovimpaan osallistujat pääsevät testaamaan kuntoaan kolmessa lajissa. Miesten ja Naisten sarjoissa kolmen lajin jälkeen parhaimmat urheilijat selvittävät tiensä finaaliin. Finaalin tarkempi urheilijamäärä ilmoitetaan myöhemmin. Masters-sarjoissa paremmuus ratkaistaan suoraan kolmen lajin perusteella. Kaikki osallistujat saavat muistoksi Karjalan Kovin T-paidan. Kaikkien sarjojen kolme parasta palkitaan tuotepalkinnoin.

Peruutuspolitiikka: Mikäli jostain syystä et voi osallistua vaikka olet ilmottautunut, emme palauta osallistumismaksuasi. Olet kuitenkin ko. tapauksessa oikeutettu myymään paikkasi edelleen jollekin muulle. Jos myyt paikkasi pois, asiasta on informoitava kisaorganisaatioita.

Lisäinfoa Karjalan Kovimman lajeista, palkinnoista, jatkoista ym:sta ilmestyy kesän myötä näille sivuille. Tulemme tänä vuonna julkaisemaan osan lajeista jo ennakkoon.

Mikäli olet kiinnostunut tuomaritoiminnasta, otamme mielellämme vastaan vapaaehtoisia tuomareita. Tuomarit saavat muistoksi tapahtumasta Karjalan Kovin T-paidan ja ruokailut päivän aikana. Eduksi lasketaan toimiminen tuomarina aikaisemmissa Karjalan Kovin tai Winter War-kilpailuissa.
Ilmottaudu tuomariksi info@liikuntaorigo.com

Tyhmät kysymykset tapahtumaan liittyen osoitteeseen info@liikuntaorigo.com

Jaa artikkeli

Kommentoi

*