Keskiviikko 04.12.2013

Ajanvarauskalenteri

LASKUTUSASIAA

Katsottehan myös sähköpostistanne roskapostin jos lasku on vahingossa mennyt sinne. Jäsenyyksien ensimmäiset laskut tulevat tyypillisesti sähköpostilla, mutta jatkossa pääsääntöisesti kirjeitse jos en kerkeä/muista ajaa niitä sähköiseen muotoon. Ja muistutan edelleen siitä, että se lasku mikä mikä tulee on ihan oikea lasku eikä mikään pilipalikirje minkä voi maksaa sillon jos/kun on rahaa. Ne kyllä sitten muistuttelee sieltä Anders Manager Oy:ltä jos ei ole hoidettu. Siinä vaiheessa minä en enää voi asialle mitään jos muikkari rasahtaa.
Ja edelleen, jos tarvitsette lisää maksuaikaa niin ei tarvitse muuta kuin pyytää 🙂
Olen kuitenkin mukava ihminen ja lupaan etten pure!

Terveisin: Valmentajanne- Ville
__________

WOD

Back Squat 3×5
__
AMRAP 7
5x Clean & Jerk 60/40
30 DU

Rest 3min

AMRAP 3
Front squats for max tonnage.

Score is total kg’s lifted in both AMRAP’s. Athlete will use the same barbell in both exercises.

Jaa artikkeli

Kommentoi

*