Keskiviikko 05.11.2014

Ajanvarauskalenteri

Kohtapuoliin loppuu SMOLOVin ohjelma. Perjantaina otetaan 10×3 ja sitten seuraava alkuviikko lepoa. Ensi viikolla ON kevennettyä harjoittelua tarjolla mutta tarjoamme enemmän Open-Gym tunteja jotta porukalla on mahdollisuus kiriä kyykkyjä sujuvasti kiinni jokapäivä. Perjantaista alkaen voi ottaa uuden ykkösen. Suosittelemme ohjelman loppuun saaneille melkeinpä totaalilepoa perjantaihin saakka tai sitten voi käydä ottamassa keskiviikon harjoituksen (hyppyjä) ennen perjantaita. Jos perjantaina ei pääse ottamaan uutta ykköstä niin sen voi ottaa jo torstaina openilla. Silloinkin on enemmän Open-aikaa. Seuraava mahis ottaa ykköstä seuraavana maanantaina ja tiistain openilla.

– Ville
____________
WOD

SMOLOV #11
Back Squat 7×5 @ 80% +2,5-10kg
__
Alternating double tabata of:
Jumping Lunges
Hollow Rocks

Jaa artikkeli

Kommentoi

*