Maanantai 4.3.2019

Ajanvarauskalenteri

WOD

Metcon (reps)

For 10 rounds total, alternate between A & B (5 each).

AMRAP in 2 minutes of: 

A ) 

50 Double unders

ME Pull-ups

B ) 

20/15 Calories bike

ME Burpees

Rest 1 min between intervals

Accessory:

3 rounds of: 

20 prone dumbbell row on a bench*. (10/10)

15 JM press

1 min rest between rounds. Try to go heavier than last week.

*Aseta penkki kahden laatikon päälle. Mene mahallesi penkin päälle ja ota käsipainot käsiin. Paina otsa penkkiä vasten ja vedä kulmasoudun tavoin kädet vuorotellen täydestä riipunnasta penkkiin/hartiaan kiinni. 

Then 

100 prone arm circles**

100 banded tricep push down

Split as needed. 

**Ota pienet kiekot (1,25kg) käsiin. Mene mahallesi makuulle niin että kädet ovat hartioittesi alla. Nosta kädet ilmaan ja ala tekemään käsillä rintauinnin kaltaista laajaa liikettä ympäri. Vie kädet ensin pitkälle eteen, sieltä laajalla kaarella vartalon sivuille ja sitten vedät kädet takaisin rinnan alle. Kädet eivät saa osua maahan liikkeen aikana. Rinta ylhäällä ja jalat maassa. Tuntuma vahvasti yläselässä. 

Jaa artikkeli

Kommentoi

*