Tiistai 17.3.2020

Ajanvarauskalenteri

Metcon (time)

100 Burpees for time.
Timecap: 7 minutes

Räätälöintivaihtoehdot:
Määrästä, esimerkiksi 80/70/60. Harjoitus kehittää toistokestävyyttä sekä maksimikestävyyttä, joten määrän tulisi olla sellainen, että voit pysyä jatkuvasti liikkeellä hyvällä sykkeellä.

____
Warm-up: 10 minutes

15 Jumping jacks
5 Push-ups
5 Sit-ups
5 Air squats
15 Jumping jacks
6 Push-ups
6 Sit-ups
6 Air squats
15 Jumping jacks
7 Push-ups
7 Sit-ups
7 Air squats
15 Jumping jacks
…..

*Lämmittelyssä lähde hiljakseen liikkeelle ja lisää toistomääriä joka ”kierroksella”. Tavoite on nostaa kehon lämpötilaa ja hieman sykettä, joten lisää pituutta tarpeen vaatiessa. Räätälöi liikevariaatiot ja määrät itsellesi riittävänhelpoiksi sekä lämpöihin sopiviksi.
____

Sport specific warm-up

EMOM for 10 minutes:
1 ) 5-10 Burpees
2 ) Samson stretch

Lafispesifillä lämmittelyllä valmistaudut harjoitukseen. Tee vuorominuutein 5-10 burpeeta tai samsonin venytystä. Katso samsonin venytyksessä sopiva aika, että ehdit venyttämään molemmat puolet.
Burpeessa voit kuulostella kroppaa ja miettiä sopivaa määrää tehtäväksi reenissä. Burpeiden tekoon tässä vaiheessa pitäisi mennä noin 20-30 sekunttia. Kokeile löydätkö burpeiden tekoon sopivaa hapenottorytmiä harjoitukseen.

___

For time: 100 Burpees
Timecap: 7 minutes.

Ilmoita tuloksesi Wodconnectiin päivän WOD:n kohdalle. Muista myös ottaa kuvaa tekemästäsi harjoituksesta sekä käyttää omaa tagiamme #CFKLOCKDOWN ja tietysti #crossfitkuopio

Jaa artikkeli

Kommentoi

*