Torstai 23.08.2012

Ajanvarauskalenteri

Lepo
______
Open-Gym 0900-1100 ja 1700-1930

______

Salilla on saatavana nyt myös NorthForce nesteytys- ja palautumisjuomia. NorthForce on kotimainen, säilöntäaineeton, laktoositon ja makeutus on aidoista jauhetuista marjoista eikä esansseista. Tutustu tuotteisiin www.northforce.fi

Northforce Tournament nesteytysjuoma

Tournament -nesteytysjuoma on suunniteltu erityisesti otteluihin, turnauksiin ja kovaa tehoa vaativiin kilpailutapahtumiin sekä voima-, nopeus- ja intervallityyppisiin kestävyysharjoituksiin. Juoma auttaa ylläpitämään suorituskykyä, ehkäisemään lihaskramppeja ja nopeuttamaan nestetasapainon korjautumista. Tournament sisältää pienen määrän proteiinia, imeytymisen kannalta optimaalisen määrän hiilihydraatteja ja nestetasapainon kannalta olennaisimpia elektrolyyttejä.

Northforce Strength palautumisjuoma

Strength-palautumisjuoma sisältää runsaasti korkealaatuista arktista heraproteiinia sekä ravintoaineita, jotka tehostavat lihaksiston ja muiden kuormituksen alaisena olleiden kudosten korjautumista ja palautumista erityisesti voima- ja lihaskuntoharjoitusten yhteydessä. Tuote on säilöntäaineeton ja antioksidanttien lähteenä on aitoja marjajauheita.

Jaa artikkeli

Kommentoi

*