Maanantai 31.12.2012

Ajanvarauskalenteri

Lepo
______
SALI SULJETTU. GYM CLOSED.
______

Terveppä terve veljet ja siskot!

Kun tammikuussa otin lekan käteen ja rupesin pistämään itkonniemenkadulla seiniä palasiksi ei ollut vielä mitään tietoa tulevaisuudesta, muutakuin että kohta täällä treenataan. Tiesin myös sen, että pistän tähän hommaan kaiken likoon ja parasta pöytään. Se kannatti! Meillä on nyt kasassa mahtava porukka, jolla on tosi hyvä yhteishenki ja lisää porukkaa tulee. Voisi sanoa, että ”Rutto leviää” 🙂

Olemme järjestäneet kuluneena vuonna 15 alkeiskurssia, jonka käyneistä iso osa on jatkanut harjoittelua ja laittanut hedelmän poikimaan.

Järjestimme myös ensimmäiset kilpailutkin, joskin pienimuotoiset. Mutta tässä huomattiin, että meillä on edellytykset järjestää isompiakin karkeloita, jotka ovatkin eräs salin tavoitteista tulevalle vuodelle. Tästä saan kiittää koutsitovereitani Mattia, Hennaa, Jussia ja Mariaa. Ootte mahtavia tyyppejä!

Salilla on nähty kuluneen vuoden aikana periksiantamatonta työtä tavoitteiden eteen ja se työ on aina palkittu. Itselläni on jäänyt hyvin mieleen monet ekat leuanvedot, muscle-upit, kyykkyenkat ja mavet. Tunteenpurkaukset ovat mielettömiä! Vesalla oli oman Muscle-Uppinsa jälkeen sama virne kuin aina. ”Mikäs tässä” 🙂

Ja toinen juttu on muodonmuutokset! Ehkä mieleenpainuvimpana on yksi pariskunnistamme Pentti ja Ansku. Molemmilla on hartiat leventyneet ja vyötärölinja kaventunut huimasti! Keep up the good work! Sitten kaikki naisethan ”kitisee” siitä, että ei paidat mahdu päälle ja farkut repeää persiistä 🙂 Tää on mahtavaa!

Tässä vaiheessa onkin jokaisen hyvä miettiä tavoitteet tulevalle vuodelle. Mitä ne voisivat olla? 2x kehonpaino MaVe, leuanveto ilman avustuksia, alle 3min Fran, rasvaprosentin pienentäminen, terveenä pysyminen, pienempi tuumakoko farkuissa,… … Kaikki edellämainitut vaativat duunia lähtötasosta riippuen. Jokaikinen pystyy toteuttamaan tavoitteensa kunhan työskentelee tinkimättömästi niiden eteen.

Haluan kiittää kaikkia teitä kuluneesta vuodesta. Tehdään yhdessä tulevasta vuodesta entistä mahtavampi!

– Koutsinne Ville

IMG_2659

Jaa artikkeli

Kommentit

 1. Olli H says

  Hyvää tekstiä! Itsellä ei sen kummempia tavoitteita ole kuin, että saisi painoa hiukan pois ja tupakin kärryyttäminen pitäisi lopettaa.. Mavekin sais nousta lähemmäs 200kiloa. Tällä hetkellä se huitelee jossain 160-170kg välimaastossa.. Kiitokset täältäkin koutseille ja muulle porukalle! Tuosta on hyvä jatkaa! UGH!

 2. sarik says

  Just ajattelin tänään, että luojan kiitos Sanni sai houkuteltua huhtikuussa minut mukaansa. Minä en ole vuosi kausiin voinut näin hyvin ja ollut tässä kunnossa. Vaikka työtä riittää paljon vieläkin, niin ilman VIllen neuvoja ja kannustusta en olisi päässyt tähän saakka! Joten ihan älyttömän iso kiitos, kaikille koutseille. Paras juttu kuluneessa vuodessa on on-rampille osallistuminen, ehdottomasti!

 3. Susanna L. says

  Keski-ikään ehtineenä täti-ihmisenä olen kuluttanut huikeita tuntimääriä tehottomaan ”harjoitteluun”, kuten kuntosalilaitteissa vatkaukseen. Tyytymättömyys tähän johti etsintään ja luojan lykky etsintä johti crossfitin löytymiseen. Voi kun tätä ois ollut jo aiemmin, mutta parempi myöhään kuin ei koskaan!
  Tavoitteena tulevalle ”kaudelle” eli vuodelle on, että vanhakin koira oppisi uusia temppuja. Vaikeaa se on, mutta uskon että tässä porukassa ei mahdotonta. Kiitoksia kärsivällisyydestä ja luovista skaalauksista koko koutsiporukalle ja etenkin Villelle! Samoin treeniporukalle, joka on aina aivan mahtavan kannustavaa kanssatreenaajien spekseistä riippumatta.

  Toivotan menestyksekästä ja entistä parempaa Uutta Vuotta 2013 koko sakille!

 4. Ansku ja Pentti says

  Kiitos kuuluu sinulle Ville ja muille ohjaajille sekä mahtaville reeni kavereille! Crossfit kipinä syttyi salin avattua huhtikuussa ja se on tosiaan ollut viime vuoden paras asia mitä meille on tapahtunut. Kohta lajia vuosi takana ja toivottavasti monia vielä edessä!!! Hyvvee uutta vuotta kaikille reenoojille!!!

Kommentoi

*